Stiri despre lungmetraje

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Festivalul de Film de la Roma, în octombrie. Lungmetraje de la Cannes 2020, pelicula biografică „Stardust“ şi un documentar despre Francesco Totti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul de Film de la Roma, în octombrie. Lungmetraje de la Cannes 2020, pelicula biografică „Stardust“ şi un documentar despre Francesco Totti

  Festivalul de Film de la Roma este programat să aibă loc în luna octombrie, iar în cadrul ediţiei vor fi prezentate lungmetraje din selecţia Cannes 2020 şi, între altele, pelicula biografică „Stardust“, despre viaţa muzicianului britanic David Bowie, şi un documentar cu şi despre fotbalistul italian Francesco Totti.

 • Start la înscrierile pentru premiile Gopo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Start la înscrierile pentru premiile Gopo

  Cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Gopo, eveniment ce recompensează realizările anuale ale cinematografiei autohtone, va avea loc pe 24 martie 2014, în Bucureşti.

 • VIDEO Lungmetraje româneşti în competiţia Festivalului de Film de la Varşovia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Lungmetraje româneşti în competiţia Festivalului de Film de la Varşovia

  Lungmetrajul „O vară foarte instabilă“, în regia Ancăi Damian, a fost selectat în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Varşovia, în timp ce pelicula „Câinele japonez“, regizată de Tudor Cistian Jurgiu, a fost inclusă în secţiunea regizorilor aflaţi la primul sau al doilea lungmetraj.

 • VIDEO Festivalul de Film Evreiesc începe prin omagierea lui Radu Gabrea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Festivalul de Film Evreiesc începe prin omagierea lui Radu Gabrea

  Festivalul de Film Evreiesc, aflat la cea de-a treia ediţie, se va desfăşura în perioada 20-24 octombrie şi va fi găzduit de Studioul „Horia Bernea“ de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi de cinematograful Elvira Popescu din Capitală.

 • Anim'est înveseleşte copiii cu filme şi scurtmetraje din toate colţurile lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anim'est înveseleşte copiii cu filme şi scurtmetraje din toate colţurile lumii

  Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim’est, aflat la cea de-a VIII-a ediţie, se va desfăşura anul acesta în perioada 4-13 octombrie, la Cinema Patria şi Cinema Studio din Bucureşti. În secţiunea „Minimest“, dedicată spectatorilor tineri şi foarte tineri, vor rula 18 scurtmetraje din toate colţurile lumii şi patru lungmetraje, după cum anunţă organizatorii.

 • Competiţie de scurtmetraje fantastice la festivalul „Lună Plină“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Competiţie de scurtmetraje fantastice la festivalul „Lună Plină“

  Săptămâna trecută organizatorii Festivalului de Film Horror & Fantastic „Lună plină“ anunţau că cea de-a doua ediţie va fi una plină de surprize. Aceştia nu se dezic şi pe lângă secţiunea competitivă de lungmetraj, destinată exclusiv regizorilor aflaţi la început de drum, tot din acest an festivalul propune şi o competiţie de scurtmetraje fantastice.

 • Scarlett Johansson vrea să fie regizor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scarlett Johansson vrea să fie regizor

  Actriţa Scarlett Johansson a declarat că îşi doreşte de mulţi ani să regizeze lungmetraje, pentru că acest lucru ar provoca-o fizic şi emoţional. Mai mult decât atât, actriţa a spus că lucreză de ceva timp la propriul film pe care intenţionează să-l regizeze, informează contactmusic.com

Modifică Setările