Stiri despre lauda

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Autocenzură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autocenzură

  Aş vrea să-mi exprim public admiraţia faţă de o revistă. Să scriu ceva pozitiv şi luminos. Să-i laud pe autorii articolelor, pentru munca, inspiraţia şi talentul lor. Dar nu pot, pentru că mi-e ruşine.

 • VIDEO Cine-i beizadeaua care se laudă la TV cu banii „sparţi“ pe băutură într-un club de fiţe din Mamaia: „Dacă ee... eşti mm... milionar, e nimic“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cine-i beizadeaua care se laudă la TV cu banii „sparţi“ pe băutură într-un club de fiţe din Mamaia: „Dacă ee... eşti mm... milionar, e nimic“

  Tânărul în vârstă de 25 de ani filmat într-o stare avansată de beţie este fiul patronului firmei Pietricica SRL din Galaţi, una dintre societăţile locale de producţie şi comerţ cu materiale de construcţii. Conform datelor contabile, profitul firmei este însă departe de a fi atât de mare pe cât pretinde tânărul care „a spart” pe o stică de şampanie echivalentul salariului pe două luni al unui angajat al firmei familiei.

 • 7 motive pentru care nu trebuie să depinzi de parerea altora despre tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 motive pentru care nu trebuie să depinzi de parerea altora despre tine

  Cu toţii suntem flataţi de complimentele unora şi răniţi de criticile altora. Deşi este perfect normal să-ţi ridice moralul o lăuda şi să te demoralizeze o critică, dorinţa obsesivă de a acţiona doar în scopul obţinerii unei laude sau a unei aprobări este o problemă de ordin psihic. Oamenii intră într-un tipar de autonegare din care nu pot ieşi dacă nu-i mulţumesc pe ceilalţi.

 • De la romani şi daci la laudaci (2)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la romani şi daci la laudaci (2)

  În „Biblie” se afirmă că „La început a fost Cuvântul”, dar, în contrapunct, să-i zicem armonic, în chiar zorii epocii moderne, Goethe afirmă că „La început a fost Fapta”. Intrate în concurenţă, adesea neloială din ambele părţi, cele două entităţi, Cuvântul şi Fapta, o iau pe două linii de evoluţie. Vom avea în vedere aici doar prima linie.

 • De la romani şi daci la laudaci (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la romani şi daci la laudaci (I)

  O zicătoare românească ne pune o întrebare pentru ca să ne poată da şi un răspuns: „Spune-mi cu cine te împrieteneşti, ca să-ţi spun cine eşti!”. În propoziţa citată, cuvântul „împrieteneşti” poate fi înlocuit cu „însoţeşti”. Dar, asemeni unui cunoscut personaj din „Moromeţii” lui Marin Preda, putem întreba şi noi „Pe ce te bazezi?”, adică pe ce se bazează autorul anonim al Zicătorii!?

 • Top 6 greşeli pe care le poţi face într-o întâlnire de afaceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 6 greşeli pe care le poţi face într-o întâlnire de afaceri

  Am fost de curând la o întâlnire pe care pot să o cataloghez fără nicio strângere de inimă drept „aşa nu”. Şi pentru că greşelile sunt bune pentru a învăţa din ele, m-am gândit să vă spun şi vouă ce m-a deranjat cel mai mult din punctul de vedere al comunicării, sperând că observaţiile mele vă vor fi de folos în situaţii asemănătoare.

 • E bine sau rău să-ţi lauzi copilul?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E bine sau rău să-ţi lauzi copilul?

  Orice copil îşi doreşte să fie apreciat de cei dragi. Însă lauda exagerată poate face mai mult rău decât bine. Află când este indicat să-l răsfeţi pe cel mic, fără să devină râzgâiat.

 • Mariah Carey, „o eroină“ pentru soţul ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mariah Carey, „o eroină“ pentru soţul ei

  Nick Cannon, soţul cântăreţei americane Mariah Carey, a numit-o pe aceasta „înger" şi „eroină", la gala BET Honors care a avut loc, sâmbătă, la Warner Theatre, în Washington, potrivit contactmusic.com.

 • De ce ne-a lăudat Angela Merkel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ne-a lăudat Angela Merkel

  Ţările Baltice, Bulgaria şi România susţin Germania în dorinţa ei de a modifica Tratatul în direcţia accelerării integrării politice a zonei euro.

 • Iancu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iancu: "Mi-a plăcut arbitrajul lui Tudor"

  Cunoscut drept un aprig critic al aribtrilor, patronul lui Poli Timişoara a lăudat maniera de arbitraj a lui Alexandru Tudor în meciul de aseară, cu FC Braşov.

 • Cum trebuie să-i lăudaţi pe copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum trebuie să-i lăudaţi pe copii

  O nouă carte despre creşterea şi educarea copiilor, numită „NurtureShock”, contestă toate strategiile aplicate până acum de părinţi. Laudele în exces le pot crea probleme micuţilor.