
VIDEO Documentarul Discovery Channel despre tragedia Colectiv
Postul TV Discovery Channel a difuzat, duminică seara, anticipatul său documentar despre incendiul din clubul Colectiv, din octombrie 2015, în care şi-au pierdut viaţa 63 de persoane.
Postul TV Discovery Channel a difuzat, duminică seara, anticipatul său documentar despre incendiul din clubul Colectiv, din octombrie 2015, în care şi-au pierdut viaţa 63 de persoane.
Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a declarat, duminică, îngrijorat de întârzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmând că experţii de la Petroşani ştiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate până în prezent despre eveniment.
Irina Popa, tânăra din Călăraşi rănită grav în incendiul din club Colectiv, petrece sărbătorile acasă. La 45 de zile de la nenorocire, fata s-a întors în mijlocul celor dragi şi a transmis primul mesaj oamenilor care i-au fost alături în momentele cumplite şi i-au dat puterea să suprevieţuiască, deşi, iniţial, medicii nu i-au dat şanse de recuperare.
Lacrimi de bucurie au curs pentru Irina Popa, tânăra din Călăraşi rănită grav în incendiul din club Colectiv. La 45 de zile de la nenorocire, fata s-a întors acasă. Ea a fost externată din spitalul Floreasca marţi, 15 decembrie.
Numărul deceselor în urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 61, după ce una dintre persoanele grav rănite în tragedia petrecută în seara de 30 octombrie a decedat în Germania, conform TVR.
Irina Popa, fata din Călăraşi rănită în incendiul din Clubul Colectiv, a renăscut. Deşi imediat după nenorocire, medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fata se află internată şi în prezent, nu i-au dat prea multe şanse de supravieţuire, acum tânăra este la un pas de externare.
Irina Popa, fata din Călăraşi rănită în incendiul din club Colectiv, s-a născut a doua oară. Tânăra din Călăraşi se vindecă fără complicaţii şi a fost ocolită de infecţii sau de alte complicaţii ale arsurilor. Imediat după nenorocire, medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fata se află internată şi în prezent, nu i-au dat prea multe şanse de supravieţuire.
După mai bine de o lună de la tragedia din Colectiv care a îndoliat o ţară întreagă, Cătălin Scânteie, unul dintre cei internaţi în spital săptămâni întregi, a povestit, pentru „Adevărul“, ce s-a întâmplat, de fapt, în Colectiv pe 30 octombrie şi cum a reuşit să scape cu viaţă alături de soţia lui.
Irina Popa, tânăra în vârstă de 25 de ani din Călăraşi, aflată la un pas de moarte după tragedia din Colectiv, face paşi mici spre recuperare. La o lună de la nenorocirea, fata a reuşit să se smulgă din ghearele morţii. Internată la spitalul Floreasca din Capitală, Irina Popa demonstrează în fiecare zi că este o luptătoare.
Două staţii ale Regiei Autonome de Transport din Bucureşti vor purta numele "Colectiv", anunţă reprezentanţii instituţiei. Decizia a fost luată în urma numeroaselor mesaje primite de la bucureşteni.
Bucurie fără margini. Asta trăiesc membrii familiei Popa, a cărei fiică şi soră a fost grav rănită în incendiul din Clubul Colectiv. La mai bine de trei săptămâni de la tragedie, Irina, aflată în stare critică la Spitalul Floreasca, face paşi mici spre vindecare. Luni, 23 noiembrie, a vorbit pentru prima dată.
La trei săptămâni de la nenorocirea din club Colectiv, tânăra din Călăraşi rănită grav şi aflată mai multe zile în stare critică face progrese zi după zi. Irina Popa, în vârstă de 25 de ani, a început zilele trecute să mănânce, să primească vizite scurte ale familiei, însă, deocamdată, nu poate vorbi.
După două săptămâni de chin şi incertitudine, Irina Popa, călărăşeancă rănită grav în incendiul din club Colectiv, dă primele semne de însănătoşire. Tânăra în vârstă de 25 de ani a început să respire singură, fără ajutorul aparatelor. Unele copci i-au fost îndepărtate şi rănile încep să se cicatrizeze.
Ioana Victoria Geambaşu, o tânără de 18 ani din Mizil, a murit luni dimineaţă, la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, unde era în comă indusă din 30 octombrie. Cea mai bună elevă a liceului, olimpică la matematică, Ioana îşi dorea să urmeze arhitectura
Irina Popa, tânăra din Călăraşi, care de două săptămâni luptă să supravieţuiească după incendiul din club Colectiv, face paşi mici spre recuperare. Deşi se află în continuare în stare gravă, ea a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului şi ale căilor respiratorii, a avut parte de prima şedinţă de kinetoterapie.
Irina Popa, în vârstă de 25 de ani, din Călăraşi, rănită grav în incendiul din Clubul Colectiv începe să revină la viaţă. După 10 zile în cre a fost în stare critică, tânăra dă semne că-şi revine. Ajutată de medicii de la spitalul Floreasca, fata este conştientă, comunică prin semne, însă nu-şi aminteşte iadul prin care a trecut.
Primarul Clujului, Emil Boc, a anunţat, şi pe Facebook, că nu vor fi focuri de artificii de Ziua Naţională în Cluj-Napoca din respect faţă de victimele tragediei de la clubul Colectiv din Bucureşti.
Reprezentanţii Teatrului din Ploieşti au decis să suspende, pe o perioadă nedeterminată de timp, reprezentaţiile cu public pe scena sălii Toma Caragiu pentru a rezolva cerinţele impuse de noile prevederi guvernamentale privind siguranţa în caz de incendiu.
Sâmbăta aceasta se vor organiza în ţară mai multe concerte caritabile pentru ajutorarea victimelor şi familiilor victimelor de la Clubul Colectiv. Unul dintre acestea este concertul Dirty Shirt de la Cluj-Napoca, care va avea loc la Sala Polivalentă, de la ora 19.00. Un bilet costă 30 de lei, dar participanţii sunt încurajaţi să doneze mai mulţi bani.
„Revoluţia se poate face în mintea oamenilor”. Aceasta este, în mare, concluzia trasă de mai mulţi reprezentanţi ai societăţii civile din România referitoare la revoltele sociale şi protestele cu zeci de mii de oameni în toată ţara după tragedia din clubul bucureştean Colectiv.
S-a anunţat un nou prim-ministru, pentru unii există o speranţă, pentru slătinenii care vin seară de seară în faţa Prefecturii Olt să protesteze împotriva sistemului politic lucrurile sunt neschimbate: „Vom veni în continuare, nu s-a schimbat nimic impunându-se un prim-ministru de afară!“.
O prelevare de organe şi piele a avut loc azi-noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, acolo unde un maramureşean de 59 de ani a intrat în moarte cerebrală, în urma unui accident vascular.
Arsurile reprezintă una dintre cele mai grave şi imprevizibile boli. Potrivit medicilor, arsura nu este o afecţiune care priveşte doar pielea, ci întreg organismul, deoarece pielea este cea care coordonează toate schimburile dintre natură şi organele interne.
O rază de speranţă pentru Irina Popa, tânăra din Călăraşi, rănită grav în incendiul din club Colectiv. Internată la spitalul Floreasca de 10 zile, fata duce o luptă continuă să supravieţuiască, iar medicii spun că evoluează uşor pozitiv. În ultimele ore, starea ei s-a ameliorat puţin şi, deşi este rănită grav, este stabilă.
S-au strâns din nou, luni-seara, ceva mai mult de 20 de protestatari în Slatina, „nucleul dur“ din prima seară de proteste. N-au mai scandat, iar mesajele tipărite au fost accesorii inutile în discuţia între amici.
Ploieştenii au continuat seria protestelor antisistem şi luni seară. Mitingurile de solidaritate şi protestele au început marţea trecută, pe 9 noiembrie fiind a şaptea seară consecutiv când oamenii ies din case în semn de solidaritate cu victimele din clubul Colectiv
La Braşov nu este anunţat niciun protest pentru astăzi, doar un marş al tăcerii în semn de solidaritate cu victimele exploziei de la Vel Pitar.
Protestele de stradă nu se mai dovedesc o metodă bună de a atrage atenţia asupra nemulţumirilor care-i macină, aşa că tinerii slătineni care au stat câteva ore, duminică-seara, în faţa Prefecturii Olt aşteptându-şi colegii de generaţie sunt hotărâţi să schimbe tactica.
Ionuţ Popescu, fiul fostului director al societăţii de termoficare din Focşani, care a murit sâmbătă la Spitalul de Arşi din Capitală, va fi înmormântat marţi, la Rm. Sărat, în cimitirul unde-şi dorm somnul de veci şi bunicii săi.
Deşi, vineri, Slatina părea că s-a dezmorţit, sute de oameni mărşăluind pe străzi, sâmbătă-seara au rezistat până la finalul protestelor puţin peste 10 persoane, pentru ca duminică aceeaşi tineri să aştepte zadarnic să li se alăture şi alţi nemulţumiţi.