Stiri despre imaginea romaniei

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum a ajuns Dragnea pe culmile disperării. Liderul PSD, asediat de conspiraţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ajuns Dragnea pe culmile disperării. Liderul PSD, asediat de conspiraţii

  Liderul PSD a ajuns să considere că el şi colegii săi sunt hăituiţi de numeroşi duşmani interni şi externi: Klaus Iohannis, procurori, judecători, servicii, multinaţionale, liderii UE. Concluzia specialiştilor: Dragnea a ajuns la disperare şi nu-i mai pasă de imaginea României.

 • Republica habarniştilor şi patria lui neica nimeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Republica habarniştilor şi patria lui neica nimeni

  România este, aidoma templelor din Mysore, doldora de nulităţi puturoase. Nulităţile stau căţărate pretutindeni şi pretind a fi atotştiutoare. Aidoma cimpanzeilor cerşetori, habarniştii şed la pomană pentru a prinde câte-o funcţie prin instituţiile publice. Urcaţi în aceste „gioburi”, cu buzunarele pline de patalamale goale pe care şi le-au dat tot ei între ei, nulităţile habarniste s-au apucat să transforme România într-un neant al derizoriului.

 • Ce au discutat liderii Senatului la întâlnirea de la Snagov. MAE, urecheat de aleşi deoarece imaginea României este „de cea mai coruptă naţiune“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce au discutat liderii Senatului la întâlnirea de la Snagov. MAE, urecheat de aleşi deoarece imaginea României este „de cea mai coruptă naţiune“

  Membri din conducerea Senatului care au participat la întâlnirea informală de la Snagov au propus ca amendamentele la proiectele de lege să poată fi făcute şi în plen, iar în discuţii s-a punctat şi faptul că Ministerul Afacerilor Externe, prin documente ale sale, creează României „o imagine externă de cea mai coruptă naţiune".

 • Imaginea noastră cea de toate zilele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imaginea noastră cea de toate zilele

  În acest post voi vorbi despre imaginea pe care o proiectăm şi despre necesitatea de a furniza o imagine pozitivă a colectivului din care facem parte. Mă întreb dacă imaginea pe care o percep terţe persoane este cea pe care noi credem că ei o văd.

 • Ţinta România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţinta România

  Suntem transformaţi în ţintă exact în aceeaşi măsură în care ne transformăm în ţinte. Suntem, astfel, la acest început de an 2014, în situaţia de a servi drept cobai naţional la orice experiment care doreşte să justifice la nivel european viitoare măsuri, reglementări sau legislaţii, altfel imposibil măcar de evocat în condiţiile în care, măcar formal, trebuie respectată corectitudinea politică.

 • Pentru România, 2013 a fost
un an fastuos în Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pentru România, 2013 a fost un an fastuos în Franţa

  Să nu ridice nimeni din sprîncene. România aceea, pe care ne-o punem toţi la butonieră, ca pe o medalie binemeritată, ca pe un trofeu personal. România aceea care ne sapă adînc pe paşaport: să fii român nu e o fataliate, e o bucurie. România scriitorilor şi a artiştilor a fost celebrată în Franţa cu generozitate şi obiectivitate.

 • VIDEO Adevărul Live cu ambasadorul României la Londra, Ion Jinga: Avem toleranţă zero faţă de orice tip de infracţiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adevărul Live cu ambasadorul României la Londra, Ion Jinga: Avem toleranţă zero faţă de orice tip de infracţiuni

  Excelenţa Sa ambasadorul României în Marea Britanie a dezbătut alături de corespondentul de presă la Bruxelles, Cristian Unteanu, problemele cu care se confruntă cetăţenii români care locuiesc în Regatul Unit, atacurile presei britanice la adresa imigranţilor din Europa de Est şi modul în care autorităţile române gestionează aceste situaţii.

 • România 2013  - de râsul Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România 2013  - de râsul Europei

  Zilnic îmi este dat să întâlnesc şi să port discuţii cu străini de diferite naţionalităţi care nu ezită să mă întrebe din ce ţară provin. „Din Româniaaa”. Uimirea mea repetată este că răspunsului meu nu îi urmează nicio reacţie de încântare cu excepţia unui „ok”.

 • De la un cititor: Scrisoare deschisă către Andrei Pleşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la un cititor: Scrisoare deschisă către Andrei Pleşu

  Stimate domn, maestru al cuvântului, fac parte din acele ”armate întregi de forumişti nemiloşi”, şi vă mărturisesc că am rămas surprins de afirmaţiile dumneavoastră din articolul ”Iarăşi şi iarăşi despre imaginea României”, publicat recent în adevarul.ro.

 • Iarăşi şi iarăşi despre imaginea României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarăşi şi iarăşi despre imaginea României

  În ultima vreme, mă confrunt cu o insolubilă problemă de logică. O sumedenie de politicieni, gazetari, analişti, intelectuali anti-băsişti, ca să nu mai vorbesc despre armate întregi de forumişti nemiloşi, s-au ocupat – şi nu de azi, de ieri – cu diabolizarea, sau măcar discreditarea (morală, juridică, profesională) a cîtorva intelectuali autohtoni, printre care am onoarea să mă prenumăr. Sunt aşa-numiţii „intelectuali ai lui Băsescu”.

 • România, văzută din America
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, văzută din America

  Imaginea ţării din care provii nu are cum să nu te intereseze, indiferent de anii petrecuţi în străinătate şi de paşaportul pe care îl ai în buzunar. Modul în care este privită astăzi România tulbură sufletele a milioane de români aflaţi peste graniţe.

 • BBC: De ce are România o imagine atât de negativă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  BBC: De ce are România o imagine atât de negativă?

  Premierul Victor Ponta a apărat România după ce ţara noastra a fost din nou ţinta unui val de relatări negative din Marea Britanie şi din alte părţi ale Europei. În mijlocul scandalului cărnii de cal, vina a picat asupra României pentru că imaginile căruţelor de ţigani trase de cai şi ştirile despre infracţiuni au contribuit la această imagine, scrie BBC.

 • Revista „Nature“: Cercetătorii români luptă împotriva plagiatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista „Nature“: Cercetătorii români luptă împotriva plagiatului

  Oamenii de ştiinţă din România au stabilit o comisie de evaluare a lucrărilor plagiate, independentă politic. Aceştia speră să se diminueze efectele negative pe care le-au produs scandalurile din guvernul Ponta şi să reabiliteze, pe cât posibil, imaginea ţării noastre în lume.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Este adevărat că România se va întoarce la perioada neagră din 1990?". Ce au vrut să afle oamenii simpli de pe planetă despre referendumul din România

  Reporterii adevarul.ro au făcut un experiment social inedit pe reţeaua Reddit, încercând să afle părerea utilizatorilor din toate colţurile lumii despre România. Le-am răspuns la întrebări, am clarificat faptul că ţara a evoluat din 1990 până astăzi, am dezbătut comunismul, dar şi melodiile Alexandrei Stan sau ale formaţiei O-Zone.