Stiri despre heidi

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „La Gomera”,
„Heidi”, „Monştri”, „Parking” şi „Touch Me Not”, filmele cu cele mai multe
nominalizări la Premiile Gopo 2020
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „La Gomera”, „Heidi”, „Monştri”, „Parking” şi „Touch Me Not”, filmele cu cele mai multe nominalizări la Premiile Gopo 2020

  „Călătoria fantastică a Maronei” (r. Anca Damian), „La Gomera” (r. Corneliu Porumboiu), „Monştri.” (r. Marius Olteanu), „Parking” (r. Tudor Giurgiu) şi „Touch Me Not” (r. Adina Pintilie) intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj. Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marţi, 24 martie, la Teatrul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti.

 • Cătălina Mihai, Gheorghe Visu şi Ada Condeescu, despre „Heidi“, de la ora 13.00, la Adevărul Live. Filmul se află în competiţia Festivalului de la Sarajevo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătălina Mihai, Gheorghe Visu şi Ada Condeescu, despre „Heidi“, de la ora 13.00, la Adevărul Live. Filmul se află în competiţia Festivalului de la Sarajevo

  Actorii Gheorghe Visu, Cătălina Mihai şi Ada Condeescu vin, de la ora 13.00, la Adevărul Live, pentru a vorbi despre cel mai recent film în care joacă, „Hedi”, în regia lui Cătălin Mitulescu. Selectat în competiţia ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Film de la Sarajevo, „Heidi” îl arată pe agentul Vişoiu în misiunea sa de a convinge o tânără să colaboreze cu poliţia pentru desfiinţarea unei reţele de trafic de persoane.

 • Modelul Heidi Klum şi-a salvat fiul de la înec
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modelul Heidi Klum şi-a salvat fiul de la înec

  Modelul german Heidi Klum şi-a salvat fiul în vârstă de şapte ani de la înec, în timpul unei vacanţe în Hawaii, a anunţat marţi revista americană Us Weekly.

 • Ruşii
sunt buni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ruşii sunt buni

  Stau cu mâinile în şolduri în faţa bibliotecii mele. Caut o carte necitită. N-o găsesc. Aud vocea ta de dincolo, domoală, timidă, egală şi harnică. Citeşti „Heidi, fetiţa munţilor”, cartea pe care doamna învăţătoare ţi-a recomandat-o la ora de lectură. Eu ţi-am cumpărat-o de la librărie, Teodoro! E prima ta carte de citit. S-o citeşti pe toată! Să nu uiţi, eu ţi-am cumpărat-o! Dar tu o citeşti cu maică-ta.

 • Regrupare pe cea mai dulce piaţă: ciocolatele Heidi şi Kandia devin surori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regrupare pe cea mai dulce piaţă: ciocolatele Heidi şi Kandia devin surori

  Pentru a spori potenţialul de dezvoltare al Heidi Chocolat SA („Heidi“) pe piaţa locală şi internaţională de retail a ciocolatei premium, Läderach a agreat cu deţinătorii Kandia Dulce SA („Kandia Dulce“) vânzarea Heidi. Astfel, Heidi Chocolat şi Kandia Dulce vor deveni companii surori, în proprietatea companiei nou create – KEX Confectionery SA, se anunţă într-un comunicat al afiliaţilor.

 • FOTOGALERIE Martori la naşterea iepuraşilor de ciocolată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Martori la naşterea iepuraşilor de ciocolată

  În aceste zile, ciocolatierii lucrează mai mult ca niciodată la urecheaţii negri şi dulci ce vor umple rafturile magazinelor, de Paşte. Armate întregi de iepuraşi de ciocolată ies zilnic pe poarta fabricii Heidi, din estul Bucureştiului. „Adevărul de Seară” a văzut cum sunt pregătite cadourile dulci de Paşte.

 • Oposumul Heidi, noua vedetă a Germaniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oposumul Heidi, noua vedetă a Germaniei

  O femelă oposum cu ochii saşii care a fost adusă la grădina zoologică din Leipzig în mai a devenit noua senzaţie pe internet şi în presa germană. Heidi, care va putea fi văzută de vizitatori abia în iulie, are deja un cântec dedicat ei pe YouTube şi peste 65.000 de fani pe Facebook.

 • Lecţii de gătit cu copii de grădiniţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecţii de gătit cu copii de grădiniţă

  Copii de 5 şi 6 ani s-au strâns ieri în Piaţa Sfatului din centrul Braşovului pentru a se întrece în reţete de mâncăruri. Iniţiativa de a-i lăsa pe cei mici să gătească le-a aparţinut reprezentanţilor grădiniţei „Heidi“, din Braşov.