Stiri despre formatie

  52 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Casa Presei, în concert la RRA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casa Presei, în concert la RRA

  Trupa Casa Presei va cânta live, în studioul Radio România Actualităţi (RRA), în această noapte, de la 00.10, într-un concert de aproximativ o oră.

 • Formaţia R.E.M. s-a destrămat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Formaţia R.E.M. s-a destrămat

  Grupul american R.E.M., care a lansat în peste 30 de ani de existenţă 15 albume şi numeroase piese de succes, precum „Everybody Hurts“ şi „Losing My Religion“, a anunţat că s-a destrămat, printr-un mesaj postat miercuri, pe site-ul său oficial.

 • VIDEO „E normal să nu mai fim unica supapă de distracţie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „E normal să nu mai fim unica supapă de distracţie“

  Membrii Iris, Valter Popa, Nelu Dumitrescu, Cristi Minculescu, Relu Marin şi Doru Borobeică, sunt convinşi că toate greutăţile prin care au trecut i-au unit şi mai mult. După o pauză de trei ani, cei cinci vechi prieteni au înregistrat un nou album, „12 Porţi“, pe care îl vor lansa duminică, printr-un concert la Sala Palatului. Deşi sunt recunoscători pentru reuşitele din trecut, ei privesc spre viitor. De fiecare dată găses

 • VIDEO Şuie Paparude „învie“ muzica electronică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Şuie Paparude „învie“ muzica electronică

  Formaţia va lansa, la 7 octombrie, cel de-al şaptelea album, numit „E suflet în aparat“. Deşi succesul de la începutul anilor 2000 s-a mai domolit, băieţii spun că nu au de gând să renunţe la muzică prea curând.

 • Tulcea: Cristi Mihai este naistul rocker
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Cristi Mihai este naistul rocker

  Are numai 17 ani, dar cântă de mai bine de cinci ani la nai. De doi ani cântă la un nai „de la sursă“, cum îi spune el, adică un Zamfir. A luat până acum două premii la Festivalul Internaţional „George Georgescu“.

 • Concerte tari într-un an slab financiar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concerte tari într-un an slab financiar

  Dacă muzica celor de la AC/DC, Aerosmith, Bob Dylan sau Eric Clapton a asigurat momente de neuitat pentru români, promoterii care i-au adus n-au avut doar de câştigat de pe urma show-urilor. Organizatorii de concerte din România nu neagă pierderile din acest an, cauzate mai ales de retragerea sponsorilor de pe piaţa concertistică.

 • Doina Gorjului, în prag de faliment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doina Gorjului, în prag de faliment

  Doina Gorjului, unul dintre cele mai cunoscute ansambluri folclorice din ţară, se află în prag de colaps financiar. După ce Consiliul Judeţean Gorj a anunţat că bugetul formaţiei a fost redus din cauza crizei, conducerea ansamblului a spus că urmează să facă disponibilizări.

 • VIDEO Formaţia dăunează grav carierei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Formaţia dăunează grav carierei

  Atunci când nume precum Nicoleta, Oana şi Claudia sunt prea comune pentru a ieşi în evidenţă, solistelor le este greu să scape de eticheta apartenenţei la o trupă. În peisajul muzical românesc există cazuri de interprete care încă sunt cunoscute după numele trupei care le-a lansat.

 • Fata de la Texas cântă ca-n filme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fata de la Texas cântă ca-n filme

  Sharleen Spiteri pregăteşte lansarea unui nou album, într-o formulă inedită: coveruri ale unor melodii din filme celebre.

 • VIDEO O vară de foc pentru fanii rock: vine Aerosmith!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO O vară de foc pentru fanii rock: vine Aerosmith!

  Formaţia americană va susţine primul concert în România, la complexul Romexpo din Bucureşti, pe 18 iunie. După ce nume mari precum AC/DC, Metallica şi Rammstein au fost confirmate, rockerii români vor avea parte şi de un concert Aerosmith.

 • Biletele pentru concertul Cranberries, puse în vânzare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biletele pentru concertul Cranberries, puse în vânzare

  Fanii români ai trupei irlandeze "The Cranberries" îşi pot cumpăra bilete pentru concertul de pe Stadionul de Rugby-Arcul de Triumf, din Capitală, programat la data de 20 iulie 2010. Bilete au fost deja puse în vânzare, iar preţurile lor variază între 120 de lei şi 190 de lei, potrivit site-ului eventim.ro.

 • Piteşti: C.R.B.L.: „Mă mândresc că sunt piteştean“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: C.R.B.L.: „Mă mândresc că sunt piteştean“

  Eduard Mihai Andeeianu, C.R.B.L. după cum îl ştiu toţi fanii şi prietenii, a devenit cunoscut publicului cu formaţia Simplu. Născut în Piteşti, C.R.B.L încă a rămas legat de oraşul copilăriei sale, unde s-a şi căsătorit anul trecut.

Modifică Setările