Mircea Sandu îl „înţeapă” pe Piţurcă: „Avea şapte inşi în staff şi munceau doar trei. Văd că Piţi are glas cu noua conducere. A greşit în meciul cu Grecia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă şi Sandu nu mai sunt prieteni
Piţurcă şi Sandu nu mai sunt prieteni

Răceala relaţiilor dintre Mircea Sandu şi Victor Piţurcă iese acum la iveală, după ce primul nu mai este preşedintele FRF.

Naşul a ţinut să-i dea o replică selecţionerului, care afirmase că "Mircea Sandu vorbeşte uneori fără să gândească" şi a dezvăluit că acesta ar fi vrut să-l dea afară de la naţională pe unul dinbtree secunzii săi,Gabi Boldici. "În general, am protejat antrenorii echipei naţionale, foarte rar mi-am permis să îi critic. Domnul Piţurcă era destul de tăcut, probabil cu noua conducere are o altă voce. Mă bucur că încearcă să fie cât mai deschis în ceea ce priveşte relaţia cu presa. Ar fi foarte bine. Aseară eram în Kazahstan, dar am văzut că în general încasatorii vorbesc mai mult decât plătitorii", a reacţionat Mircea Sandu la Digi Sport.

"Eu mă duceam la antrenamente şi vedeam doar vreo trei că muncesc, deşi ei sunt vreo şapte (n.r. cei din stafful lui Piţurcă). Am înţeles că Gabi Boldici s-a accidentat, atunci te duci să îţi iei concediu medical", a mai spus Sandu.

"Eu apreciez valoarea lui Piţurcă, dar în acelaşi timp trebuie să accepte că a greşit. Lobonţ nu trebuia să joace. Nu fac analize, dar spun aşa ca un spectator, care a mai şi jucat de multe ori sportul ăsta. Eu vă spun aşa, că Lobonţ nu trebuia să joace în Grecia. Nu avem nimic cu Lobonţ, dar el nu apărase vreo doi ani. Pe când Pantilimon apărase bine în Anglia. Acum ce să facem, să nu mai vorbim. Dacă l-a deranjat pe Piţurcă, asta este. Am ajuns la baraj după o luptă cu turcii şi cu ungurii, este o anumită... nu poţi să îi spui performanţă. Dar e un plus că am terminat pe locul doi. Acum aşteptăm 2016", a încheiat Mircea Sandu. 

Toate acestea vin după ce Piţurcă afirmase şi el că Naşul l-a dezamăgit prin atitudine.""Nu l-am înţeles pe Mircea Sandu şi nici n-am avut o discuţie serioasă cu el, după barajul cu Grecia, pentru că ştiam că nu va mai fi. Nu am vrut să ne certăm, ce a spus după meciurile de baraj mi s-a părut foarte urât. După meciul cu Ungaria, mi-a zis: «Bă, Piţi, nu mai am nevoie de niciun rezultat, după victoria asta». Apoi când ne-am calificat la baraj a zis că nu mai vrea nimic. Apoi a fost foarte urât să zică ce a zis după baraj. Dar Mircea Sandu mereu a vrut să fie în asentimentul presei. Dar la meciurile de baraj, ce s-a întâmplat în Grecia, niciun meci din Liga a treia nu are aşa arbitraj. Gol din ofsaid, 200 de faulturi, a lăsat jocul pentru ei, pentru noi n-a dat nimic... Nu Mircea Sandu îmi făcea mie programul. Nu îmi făcea el programul. Ştiu eu mai bine ce am de făcut. După o experienţă de atâţia ani, ştiu mai bine ce am de făcut".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite