Stiri despre fizioterapie

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Programul de exerciţii Pruteanu Online te scapă de durerile de spate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programul de exerciţii Pruteanu Online te scapă de durerile de spate!

  PruteanuOnline.com, noua platformă lansată de Virgil Pruteanu, vă propune un program de exerciţii realizate pentru a preveni, ameliora sau trata durerile din partea de mijloc a spatelui, durerile de spate din zona bazinului, durerile din partea de sus a spatelui şi pentru durerile din zona coloanei vertebrale.

 • Cum
pot fi diminuate durerile provocate de artroză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum pot fi diminuate durerile provocate de artroză

  REUMATOLOGIE Artroza este o afecţiune reumatică cronică în care se distruge cartilajul care acoperă articulaţiile. Evoluţia acestei boli este înceată, dar progresivă. Dintre toate afecţiunile reumatice, artroza este cea mai frecventă, ea afectând mai mult femeile decât bărbaţii. Anumite tratamente ajută la păstrarea funcţionalităţii articulaţiilor şi la diminuarea durerilor care devin mai puternice când afară este frig şi umezeală.

 • Cum îţi poţi
întări muşchii coloanei vertebrale prin exerciţii simple
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi poţi întări muşchii coloanei vertebrale prin exerciţii simple

  Un procent din ce în ce mai mare al persoanelor cu vârste peste 40 de ani dezvoltă diferite probleme ale spatelui din cauza degenerării osteoarticulare a coloanei vertebrale şi slăbirii musculaturii acesteia. Există însă o serie întreagă de exerciţii simple care pot întări musculatura coloanei şi ameliora simptomele neplăcute.

 • Sfaturi pentru o iarnă fără dureri de
genunchi, la Adevărul Live de la ora 11.00
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru o iarnă fără dureri de genunchi, la Adevărul Live de la ora 11.00

  Cum ne pregătim corpul pentru sporturile de iarnă, dar şi cum să tratăm eficient micile sau marile probleme de genunchi căpătate la schi sau pur şi simplu printr-o mişcare greşită? Aflăm la Adevărul Live de la ora 11.00, de la medicul Mihai Baican, specialist în traumatologie sportivă, cu competenţe în managementul medical al sportivilor şi recuperarea acestora.

 • Aritmiile şi recuperarea medicală, o relaţie imposibilă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aritmiile şi recuperarea medicală, o relaţie imposibilă?

  Ştim cu toţii că primul lucru care îţi vine în minte atunci când primeşti un diagnostic cardio-vascular, este: „Trebuie să mişc cât mai puţin“. Total greşit! Tocmai în patologiile cardio-vasculare mişcarea ajută enorm la menţinerea tonusului şi a sănătăţii inimii şi circulaţiei sângelui.

 • Terapii pentru dureri de spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapii pentru dureri de spate

  Când durerile de spate nu-ţi dau pace, terapiile alternative reprezintă una dintre cele mai bune soluţii la care poţi apela cu încredere. Iată câteva dintre metodele care s-au dovedit a fi eficiente.

 • Terapii alternative pentru hernia de disc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapii alternative pentru hernia de disc

  Durerea şi dificultăţile de mers sunt principalele simptome ale herniei de disc. În funcţie de cât de avansată este hernia de disc, pot fi recomandate şi metode alternative de tratament.

 • VIDEO Spitalul din Râmnicu Sărat, model pentru unităţile medicale din ţară: s-a dotat cu un tomograf performant şi echipamente de fizioterapie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Spitalul din Râmnicu Sărat, model pentru unităţile medicale din ţară: s-a dotat cu un tomograf performant şi echipamente de fizioterapie

  În timp ce alte spitale din ţară se chinuie să asigure materialele sanitare pentru sălile de operaţii, o unitate medicală din judeţul Buzău a deschis joi o secţie de balneo-fizioterapie. Investiţia este completată de un computer tomograf ultraperformant, care îi va scuti pe râmniceni de drumuri lungi şi cheltuieli suplimentare. Acum aproape o sută de mii de localnici din Râmnicu Sărat şi comunele limitrofe vor beneficia de facilităţi.

 • Topul celor mai bune soluţii pentru durerile
de spate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bune soluţii pentru durerile de spate

  Obişnuieşti să stai cu capul în palmă, în poziţia gânditorului? Lucrezi mult la birou? Nu poţi dormi decât pe burtă? Trebuie să ştii că toţi aceşti factori favorizează, la un moment dat, dureri insuportabile de spate. Şi nu sunt singurii. Am discutat cu fizioterapeutul Bogdan Goga despre trucuri pentru a le evita, dar şi despre cele mai bune tratamente care ne repun pe picioare.

 • Andreea Marin a luat numele soţului ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Marin a luat numele soţului ei

  Dupa ce, la finele anului trecut, şi-a oficializat relaţia cu Tuncay Öztürk, iată că Andreea Marin (39 de ani) a luat, se pare, numele soţului ei. Deşi nu se ştie daca lucrul acesta s-a întâmplat şi în acte, vedeta şi-a schimbat, astăzi, atât statutul, cât şi numele, pe contul personal de Facebook, acolo unde acum stă scris că Andreea Marin Öztürk este o femeie maritată, scrie agentiadepresamondena.com.

 • Craiova: Ileana Frangias alină suferinţa bătrânilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Ileana Frangias alină suferinţa bătrânilor

  Sunt mai bine de 20 de ani de când trăieşte printre oameni de vârsta a treia, unii singuri, alţii neajutoraţi, cărora se străduieşte să le transforme fiecare zi într-una mai liniştită, mai bună.

 • PORTRET / Orădeanca Maria Gafencu şi-a transformat meseria în afacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET / Orădeanca Maria Gafencu şi-a transformat meseria în afacere

  După douăzeci de ani de experienţă în domeniul medical, Maria şi-a luat inima în dinţi şi şi-a deschis propria afacere. Maria Gafencu a terminat Şcoala postliceală Sanitară şi apoi s-a angajat ca şi asistent medical de fizioterapie la Centrul de recuperare din Băile Felix.

Modifică Setările