Stiri despre felix

  49 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Motivele pentru care Voiculescu cere eliberarea condiţionată din puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care Voiculescu cere eliberarea condiţionată din puşcărie

  Dan Voiculescu s-a transfomat la Rahova într-un deţinut model, ţine conferinţe şi mătură curtea penitenciarului. Cu toate acestea, oficialii puşcăriei spun că mogulul nu s-a îndreptat îndeajuns în puşcărie, pentru a putea fi eliberat condiţionat. Astfel, Voiculescu a ales să se adreseze instanţei pentru a ajunge mai deveme acasă.

 • Antena 3, ANAF-ul 2 şi Anatema 1 (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antena 3, ANAF-ul 2 şi Anatema 1 (II)

  Motto: „Într-o casă furată, hoţul se simte ca acasă”. Privatizarea din ţara noastră, petrecută după 1989, are un destin şi un stil aparte, care marchează toate domeniile de activitate, inclusiv Mass-media. Asociată fiind cu o firmă privată sau alta, mass-media devine, „volens-nolens”, una subordonată.

 • România Felix, un show păcătos!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România Felix, un show păcătos!

  Vi-l imaginaţi pe bâtrânul securist Dan Voiculescu privind din celula sa de la Jilava spectacolul monstruos pe care „paiaţele“ sale de suflet îl dau acum în faţa Casei Poporului? Probabil că şi-a desfăcut o sticlă de vin bun, pe care o acompaniază din când în când cu un somon fume, cu o brânză franţuzească, ceva fin.

 • Vodevil cu Felix şi un şoricel românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vodevil cu Felix şi un şoricel românesc

  Ce reiese din scandalul evacuării „Antenelor"? Că democraţia românească e într-un perpetuu pericol. Primejdia-şi schimba părul, ca lupul, nu însă şi năravul. Avem arta „ca să nu murim de adevăr”, pretinde vorba de duh a cuiva, plasată între adnotările aflate online sub sigla nihilistului francez Roland Jaccard. Vorba e falsă.

 • FNT 2015, o selecţie pentru
toate gusturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FNT 2015, o selecţie pentru toate gusturile

  44 de spectacole au fost selecţionate pentru cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru care se va desfăşura între 23 octombrie şi 1 noiembrie la Bucureşti. Marina Constantinescu, selecţioner unic al ediţiei din acest an, a ales mai multe montări decât ne-au obişnuit ediţiile din ultimii ani, cu 14 spectacole mai mult decât anul trecut, când au fost invitate treizeci de spectacole.

 • Pastorul Gîdea, sacerdotul panbăsismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pastorul Gîdea, sacerdotul panbăsismului

  Mihai Gîdea este un foarte bun propagandist, format la şcoala retoricii neoprotestante. El a trecut foarte uşor de la propaganda fide la propaganda vinde. El se ocupă acum de un nou zeu, mic şi rău: Băsescu

 • Dan Voiculescu acuză CNSAS că lucrează la ordinul lui Traian Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Voiculescu acuză CNSAS că lucrează la ordinul lui Traian Băsescu

  Dan Voiculescu, fondatorul PC, susţine că verdictul CNSAS, care a menţinut decizia prin care se dovedeşte că el a fost informator, ar fi un ordin venit direct de la Traian Băsescu. Voiculescu susţine că în cadrul CNSAS nu s-a mai ţinut cont de nicio regulă, iar votul împotriva sa a fost unul dirijat.

 • Europa ne impune cenzura. Felix ne apără de dictatura lui Barroso. Gâdea e la datorie. Despre sceleraţi şi trădători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa ne impune cenzura. Felix ne apără de dictatura lui Barroso. Gâdea e la datorie. Despre sceleraţi şi trădători

  Fraţilor, se anunţă dictatură mare în Europa! Evadaţi de pe tărâmul mass-media pentru a-şi îndeplini sarcinile de serviciu la Ministerul Propagandei, slujbaşii Antenei 3 îşi iau în serios rolul încredinţat de Dan Voiculescu. Duşmanii poporului trebuie atacaţi, linşaţi, beliţi de vii dacă se poate, folosind toate mijloacele propagandei: minciuna, intoxicarea, diversiunea.

 • Alba-neagra lui Felix: sunt senator, nu sunt senator, sunt senator, nu sunt senator...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba-neagra lui Felix: sunt senator, nu sunt senator, sunt senator, nu sunt senator...

  Dan Voiculescu e un caz unic: cel dintâi senator-nesenator din istoria parlamentarismului românesc. A fost ales pe 9 decembrie 2012 într-un colegiu din Sectorul 4 al Capitalei, ascuns în turma USL, dar nu a depus jurământul nici după 40 de zile. „S-a îmbolnăvit” subit când ceilalţi aleşi ai neamului depuneau jurământul, apoi a intrat în vacanţa parlamentară.

 • Un blogger în luptă cu hidra Justiţiei: Dan Voiculescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un blogger în luptă cu hidra Justiţiei: Dan Voiculescu

  Dacă e joi, e Dan Voiculescu! Cum care...? Bloggerul! Mai postează omul şi în alte zile ale săptămânii, dar joia îl năpădesc revelaţiile despre hăituiala la care-l supune Justiţia băsistă. Sau îl apucă frica?

 • Preaiubiţi tovarăşi Crin şi Victor: Mai bine golan, decât antonist! 
Mai bine mort, decât pontist! Şi un mesaj pentru Felix
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preaiubiţi tovarăşi Crin şi Victor: Mai bine golan, decât antonist! Mai bine mort, decât pontist! Şi un mesaj pentru Felix

  Mult iubite şi stimate tovarăşe Victor Ponta, marele erou între eroii neamului românesc, ilustru conducător de partid şi de Guvern, înflăcărat luptător anti UE, NATO, ambasadori ai SUA şi cancelari ai Germaniei, vă transmit un călduros şi vibrant omagiu, neţărmuită dragoste şi alese sentimente de recunoştinţă pe care le nutresc faţă de prodigioasa dumneavoastră activitate în formarea noului Executiv.

 • Când răceşte Felix, strănută Gâdea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când răceşte Felix, strănută Gâdea

  Supărare mare la Ministerul Propagandei (Antena 3): Victor Ponta şi Crin Antonescu s-au întâlnit cu Traian Băsescu, la Cotroceni, fără să-i ceară voie lui Dan Voiculescu. Că, dacă afla Dom’ Profesor, îl convingea măcar pe Crin să nu meargă la tiran. Ori, în cel mai rău caz, îl trimitea şi pe Daniel Constantin la discuţiile "informale" cu dictatoru’…

 • Varan în patru labe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Varan în patru labe

  Campania electorală recent încheiată ne-a oferit multe lucruri trăsnite. Cea mai penibilă imagine ne-a oferit-o Dan Voiculescu.

 • Votaţi Nistorescu! Votaţi Ciuvică!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Votaţi Nistorescu! Votaţi Ciuvică!

  Superb! Cornel Nistorescu, Mugur Ciuvică şi Mircea Diaconu şi-au dezlipit fundurile de scaunele Antenei 3 şi s-au deplasat hăt departe, pân’ la Roman, în codrii Neamţului. Vorba lu’ jupân Felix: ce propagandă e aia care nu coboară la firul ierbii?!

 • Şapte străzi din Micălaca vor fi închise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte străzi din Micălaca vor fi închise

  Reprezentanţii Companiei de Apă Arad anunţă că se vor executa lucrări de reabilitare a reţelei de canalizare pe şapte străzi din cartierul Micălaca, respectiv Batiştei, Alba Iulia, Felix, Dreptăţii, Frăţiei, Vaslui şi Marginei.

Modifică Setările