Stiri despre factura

  241 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Enel lansează serviciul factura prin SMS
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enel lansează serviciul factura prin SMS

  Clienţii Enel pot opta, începând de luna aceasta, să primească factura prin SMS, compania fiind primul furnizor de energie din ţară care lansează un serviciu ce îmbină tehnologii digitale precum SMS-ul, internetul pe dispozitivele mobile şi IVR-ul.

 • GHID Cum poţi reduce semnificativ factura la curent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GHID Cum poţi reduce semnificativ factura la curent

  Circa 16% din bugetul total al unei familii reprezintă cheltuielile pentru: locuinţă, apă, electricitate, gaze şi alţi combustibili. O mare parte din sumă ar putea fi economisită, dacă ar fi aplicate câteva soluţii simple de eficienţă energetică.

 • Se schimbă regulile de furnizare a energiei electrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se schimbă regulile de furnizare a energiei electrice

  Regulile de furnizare a energiei electrice se vor schimba, în curând, consumatorii urmând să aibă mai multe drepturi, arată un proiect lansat în dezbatere publică de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

 • Cum poţi plăti mai puţin factura la energie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi plăti mai puţin factura la energie

  Cuantumul facturilor variază în funcţie de firma care realizează lucrările de racordare la reţeaua electrică,situaţii similare fiind înregistrate şi în cazul gazelor naturale.

 • Cresc din nou facturile la energia electrică. Ce componentă o scumpeşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cresc din nou facturile la energia electrică. Ce componentă o scumpeşte

  Autoritea de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a decis, recent, modificarea reglementărilor referitoare la cuantumul contribuţiei pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, o taxă plătită în facturi de toţi consumatorii de energie electrică şi care ar putea creşte puţin din această toamnă, potrivit unor surse din piaţa de energie, citate de economica.net.

 • Încheierea unui blestemat ciclu istoric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încheierea unui blestemat ciclu istoric

  Duminică electoratul, iar ieri completul de judecată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au făcut ceea ce ar fi trebuit să facă în mod obligatoriu în primul rând conducerea, dar şi membrii de rând ai PSD. Aceasta dacă respectivul partid ar fi fost unul cu adevărat democratic. Şi atât conducerea, cât şi membrii lui ar fi avut simţul responsabilităţii şi ar fi înţeles realitatea.

 • Cum evit „încărcarea“ listei
de plată şi cum pot sancţiona derapajele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum evit „încărcarea“ listei de plată şi cum pot sancţiona derapajele

  Avem o nouă reglementare în materie şi în mod surprinzător, cererile scrise şi procedura pusă la dispoziţia proprietarului nu ocupă primul loc. Tot mica bârfă, nemulţumirea exprimată pe la colţuri sau revărsarea tuturor problemelor în adunarea generală, sunt în frunte.

 • Şi umilit, şi
cu banii luaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi umilit, şi cu banii luaţi

  În anul 1980, reputatul teatrolog Mihaela Tonitza-Iordache publica la Editura Meridiane o minunată carte intitulată simplu, „Eliza“. Volumul a fost reeditat în urmă cu vreo câţiva ani sub egida Fundaţiei Culturale „Camil Petrescu“, ca supliment al revistei „Teatrul azi“.

 • Consumatorii surprinşi cu înştiinţări că vor plăti gazele mai scumpe de la 1 ianuarie 2019
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consumatorii surprinşi cu înştiinţări că vor plăti gazele mai scumpe de la 1 ianuarie 2019

  Consumatorii au fost înştiinţaţi de furnizori că vor opera modificări în preţul de vânzare a gazelor naturale, urmând ca acesta să fie mai mare începând cu 1 ianuarie 2019, din cauza OUG 114/2018. Astfel, în plină iarnă, consumatori casnici şi industriali se văd în situaţia de a plăti mult mai mult pentru gaze decât în anul anterior şi chiar mai mult decât în ultimele luni ale anului 2018.

 • Enel schimbă modul de facturare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Enel schimbă modul de facturare

  Companiile Enel Energie şi Enel Energie Muntenia vor desfăşura în luna ianuarie un amplu proiect de implementare a unui nou sistem informatic de facturare, iar unele servicii vor fi indisponibile temporar.