Stiri despre elvis

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Priscilla Presley, amănunte neştiute despre relaţia cu Elvis. Ce îi făcea starul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Priscilla Presley, amănunte neştiute despre relaţia cu Elvis. Ce îi făcea starul

  Despre viaţa lui Elvis Presley continuă să se facă numeroase speculaţii. Zeci de ani mai târziu, stilul său de viaţă este încă hrană pentru bârfe. Într-o carte, Joel Williamson îl acuză pe Regele Pop că a avut relaţii sexuale cu fete minore, mai precis cu copiii de 14 ani. Priscilla Presley a încercat să facă lumină şi să vorbească despre relaţia  pe care a avut-o cu superstarul.

 • De ce a renunţat Priscilla Presley la relaţia cu Robert Kardashian. Ce i-a spus fosta soţie a lui Elvis înainte de separare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce a renunţat Priscilla Presley la relaţia cu Robert Kardashian. Ce i-a spus fosta soţie a lui Elvis înainte de separare

  Robert Kardashian este bine cunoscut ca primul soţ al lui Kris Jenner şi tatăl a patru dintre copiii ei. S-au căsătorit în 1978 şi au fost împreună mai bine de două decenii. Dar, înainte ca Robert să-şi întemeieze o familie cu Kris, în viaţa lui a existat o altă femeie: fosta soţie a lui Elvis Presley, Priscilla. Cei doi se plăceau mult, dar relaţia nu a funcţionat.

 • FOTO Droguri din Italia, vândute tinerilor din Jibou. Elvis - traficantul - este liber!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Droguri din Italia, vândute tinerilor din Jibou. Elvis - traficantul - este liber!

  Elvis, un tânăr de 25 de ani din Sălaj, a fost prins de procurorii DIICOT şi de poliţiştii SCCO în flagrant, vânzând droguri de risc. Deşi s-a probat că el vindea droguri mai multor tineri, magistraţii Tribunalului Sălaj au considerat că nu se impune arestarea lui preventivă, aşa că a fost dispusă doar măsura controlului judiciar.

 • Marile iubiri interzise ale Cetăţii Filmului, în albumul marca OK!, „Legendele Hollywoodului”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marile iubiri interzise ale Cetăţii Filmului, în albumul marca OK!, „Legendele Hollywoodului”

  În Cetatea Filmului, cele mai frumoase poveşti de dragoste s-au scris la început în ilegalitate: oricât de căsătorite ar fi fost starurile, fiecare cu altcineva, şi oricât de grele ar fi fost acuzaţiile presei, ale Senatului american şi chiar ale Vaticanului. Citeşte despre cele mai zbuciumate iubiri celebre în albumul marca OK! apărut azi, “Legendele Hollywoodului”.

 • Striptease masculin de 8 martie pe muzica lui Elvis Presley
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Striptease masculin de 8 martie pe muzica lui Elvis Presley

  Şapte tineri au făcut, azi-noapte, un spectacol de zile mari! S-au dezbrăcat şi au făcut striptease pe muzica lui Elvis Presley.  Curajoşii au primit şi bani în lenjeria intimă, nu sume mari…ci câte 10 lei de la doamnele prezente.

 • VIDEO 36 de ani fără regele Elvis Presley
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO 36 de ani fără regele Elvis Presley

  Vineri 16 august, se împlinesc 36 de ani de la moartea lui Elvis Presley. Oficial, cauza morţii a fost un atac de cord, dar s-a speculat mult pe tema unei supradoze. De fapt, mulţi admiratori cred şi-acum că Regele rock n’ roll şi-a înscenat moartea şi că trăieşte ascuns, undeva, într-un colţ de lume.

 • VIDEO Cum sună piesele lui Elvis Presley cântate de o fetiţă de 2 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum sună piesele lui Elvis Presley cântate de o fetiţă de 2 ani

  Nu are încă 2 ani, dar are dreptul să cânte blues dacă vrea. Ella Mae, în vârstă de 20 de luni, a fost înregistrată cântând „An American Trilogy”, a lui Elvis Presley, aşezată în scaunul din spate, din maşină, cu tatăl care conduce în faţă.

 • VIDEO Scrisoarea otrăvită pentru Obama a fost trimisă de sosia lui Elvis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Scrisoarea otrăvită pentru Obama a fost trimisă de sosia lui Elvis

  Suspectul care ar fi trimis scrisori cu ricină unor oficiali americani, printre destinatari fiind şi preşedintele Barack Obama, credea că prin faptele sale dezvăluie o conspiraţie a unei organizaţii de trafic de părţi ale corpului uman care erau vândute pe piaţa neagră. Bărbatul era un mare fan al cântăreţului Elvis Presley şi îl imita adesea în spectacolele sale, numele lui de scenă fiind KC – aceeaşi semnătură potrivit scrisorilor cu ricină.

 • VIDEO Memento Elvis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Memento Elvis

  Ar fi împlinit 78 de ani dacă mai trăia şi astăzi. Pentru admiratori, însă, a rămas un nemuritor, regele nemuritor al rock and roll-ului.

 • VIDEO Un buzoian candidează din arestul poliției pentru primăria unei comune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un buzoian candidează din arestul poliției pentru primăria unei comune

  Candidat din spatele gratiilor. Se întâmplă într-o localitate din Buzău, unde actualul primar, aflat în arestul poliției, candidează pentru un nou mandat. În comuna Viperești, oamenii s-au mobilizat să-și salveze primarul care, spun ei, a făcut multe lucruri bune pentru comunitate.

 • Bacio ar putea cânta pentru soția lui Elvis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bacio ar putea cânta pentru soția lui Elvis

  Mihai Vulpe, cunoscut sub numele de scenă Bacio, de la emisiunea «Românii au talent», a fost invitat să participe la un spectacol în memoria Regelui muzicii rock'n roll, care va avea loc la un hotel de lux de lângă Milano.

 • Dinţii lui Elvis vor fi scoşi la licitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinţii lui Elvis vor fi scoşi la licitaţie

  Licitaţie morbidă pentru fanii lui Elvis. O coroană de porţelan modelată după dantura Regelui va fi scoasă la licitaţie de dentistul care l-a tratat în anul 1971, relatează ABC News citat de Antena 3.

 • Soldaţi romani, Cupidon şi Elvis au fost prezenţi aseară la Mioveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soldaţi romani, Cupidon şi Elvis au fost prezenţi aseară la Mioveni

  Aseară, petrecăreţii care au mers în club Evolution, din Mioveni, au avut parte de o serie de surprize. Soldaţi romani, cântece de dragoste şi declaraţii siropoase, toate au făcut deliciul îndrăgostiţilor, unii dintre ei alegând să se căsătorească pentru 24 de ore.

 • „Funny Jesus“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Funny Jesus“

  Iisus era rocker şi dădea din capul împodobit cu un păr lung, negru, doar dacă i se puneau baterii. «Funny Jesus», râdea negustorul chinez, de la o ureche la cealaltă, râdea contagios, dar nu era amuzant.

 • Regii şi reginele din showbiz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regii şi reginele din showbiz

  Aristocraţia din lumea muzicală înseamnă regi precum Elvis, Michael Jackson şi Madonna. Românii au o regină şi o prinţesă R&B. România nu este monarhie, dar este populată de regi, regine şi prinţese împodobite cu cristale Swarovski care nu stau pe tron, ci pe piedestalul numit „popularitate“.

Modifică Setările