Marile iubiri interzise ale Cetăţii Filmului, în albumul marca OK!, „Legendele Hollywoodului”

0
0
Elizabeth Taylor şi Richard Burton FOTO Getty Images
Elizabeth Taylor şi Richard Burton FOTO Getty Images

În Cetatea Filmului, cele mai frumoase poveşti de dragoste s-au scris la început în ilegalitate: oricât de căsătorite ar fi fost starurile, fiecare cu altcineva, şi oricât de grele ar fi fost acuzaţiile presei, ale Senatului american şi chiar ale Vaticanului. Citeşte despre cele mai zbuciumate iubiri celebre în albumul marca OK! apărut azi, “Legendele Hollywoodului”.

Humphrey Bogart şi Lauren Bacall

O femeie cu origini româneşti a scris câteva file importante din istoria iubirii la Hollywood. Alături de Bogie, a trăit o dragoste ca-n filme, încălcând reguli sociale care şi acum sunt bariere greu de trecut pentru atâtea cupluri. Cei doi au trăit o pasiune nebună şi o iubire ilegală, savurată la început în întâlniri pe ascuns, adesea în maşini parcate pe străduţe lăturalnice întunecate. Căci Bogie era în continuare soţul actriţei Mayo Methot. 

Elizabeth Taylor şi Richard Burton

S-au cunoscut pe platourile grandioasei pelicule „Cleopatra“, cel mai scump film hollywoodian la acel mo­ment. Burton tocmai se refăcea după o cum­plită beţie, iar mâinile îi tremurau atât de tare, încât nu-şi putea ţine cana cu cafea. Liz i-a dat să bea cu răbdare din ceaşcă şi acela a fost momentul în care privirile lor s-au întâl­nit ca într-o îmbrăţişare electrică. Deşi acela avea să fie şi un avertisment dureros pentru povestea lor de iubire: amândurora le plă­cea prea mult alcoolul. 

Ingrid Bergman şi Roberto Rossellini

Să trăieşti o dragoste atât de mare, încât să-ţi sacrifici cariera, să rişti totul şi să stârneşti un scandal cu rezonanţă în întreaga lume? Da, e posibil. Scandalurile de azi de la Hollywood par focuri de artificii pe lângă „bomba atomică“ pe care ei doi au declanşat-o în anii ’40-’50. Fiindcă iubirea lor a fost tributară unor vremuri mult prea închistate... 

Citeşte totul despre cele mai incitante poveşti hollywoodiene în albumul OK!, dar şi pe okmagazine.ro! 

 


Albumul OK! se distribuie de vineri, 24 octombrie, la punctele de difuzare a presei, la preţul de 14,99 lei! 
 

album ok
Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite