Stiri despre doina levintza

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Start la FNT. Primele spectacole şi expoziţii din prima zi de festival VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Start la FNT. Primele spectacole şi expoziţii din prima zi de festival VIDEO

  Deschiderea oficială a FNT 2019 va avea loc vineri, de la ora 21.30, în foaierul central al Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti. Cu această ocazie va fi vernisată şi expoziţia „Doina Levintza – experiment teatral”, care va însoţi Festivalul – fiind deschisă publicului pe întreagă sa durată – în foaierele „Marmur㔺i „Tapiserii” ale TNB.

 • Doina Levintza şi Gianina Corondan vor avea emisiuni la TVR 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doina Levintza şi Gianina Corondan vor avea emisiuni la TVR 1

  Creatoarea de modă Doina Levintza (79 de ani) va fi gazda unei emisiuni de modă, iar actriţa şi prezentatoarea TV Gianina Corondan (47 de ani) va avea o emisiune care intră „în culisele“ unor meserii din România.

 • Unpescăruşlaunteatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unpescăruşlaunteatru

  Prima colaborare a lui Andrei Şerban cu un teatru independent românesc e o întoarcere la rădăcinile sale americane, ale experimentelor de la teatrul La MaMa. De aceea, afirmaţia sa că Pescăruşul lui Cehov este o piesă pe care n-a înţeles-o pe deplin niciodată trebuie luată în sens metaforic. Probabil sunt puţini regizori, chiar şi în lume, care s-o fi pus în scenă de cinci ori.

 • Off-topic: Much Ado About Nothing la Teatrul de Comedie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Off-topic: Much Ado About Nothing la Teatrul de Comedie

  Sâmbătă seara am fost să văd premiera celui mai recent spectacol regizat de Andrei Şerban, de data aceasta la Teatrul de Comedie. Am realizat repede că, spre deosebire de operă, la teatru îmi lipseau multe repere.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "La traviata", în haine de gală, semnate de Doina Levintza, la Iaşi

  Spectacolul grandios de la Opera Naţională din Iaşi, "La traviata", este regizat de Beatrice Rancea. Scenografia este semnată de renumita creatoare de modă Doina Levintza. Sute de rochii şi costume au fost lucrate cu minuţiozitate pentru fiecare interpret în parte.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Casanova", în premieră la Teatrul Odeon

  Spectacolul "Casanova", după "Memoriile" lui J. Casanova de Seingalt, va avea premiera sâmbătă, de Ziua Îndrăgostiţilor, de la ora 19.00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon din Bucureşti.

 • Teatralitate extremă în
„Traviata” sau 

regal de operă la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatralitate extremă în „Traviata” sau regal de operă la Iaşi

  Orice nouă producţie a unei capodopere lirice este aşteptată cu nerăbdare. Mai ales dacă este vorba de „Traviata” verdiană. Şi mai ales dacă are loc pe o scenă devenită de puţină vreme renumită pe plan naţional prin montările sale, în care numele lui Andrei Şerban străluceşte. Opera Naţională Română Iaşi.

 • Traviata la Iaşi în zilele noastre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traviata la Iaşi în zilele noastre

  Am ajuns la Iaşi convinsă că vizualul unei producţii semnate Beatrice Rancea şi Doina Levintza va domina impresia finală asupra celebrei opere verdiene La Traviata prezentată în premieră în luna mai, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Iaşi, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeşelea.

 • La mulţi ani, Doina Levintza!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La mulţi ani, Doina Levintza!

  Creatoarea de modă împlineşte astăzi 75 de ani, din care ultimii 30 i-a petrecut aproape în totalitate dedicându-se industriei, dar mai ales spectacolului modei.

 • Doina Levintza vorbeşte despre singura emisiune de modă din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doina Levintza vorbeşte despre singura emisiune de modă din România

  Astăzi, de la ora 13, la Adevărul Live, invitată este Doina Levintza, realizatoarea singurei emisiuni de modă din România. În fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima Tv, pot fi urmărite noile tendinţe, dar şi propunerilor designerilor străini.

 • Doina Levintza revine la Prima TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doina Levintza revine la Prima TV

  Singura emisiune de modă din România, „Levintza prezintă”, începe un nou sezon prin prezentarea colecţiilor de primăvară – vară 2014. Din 2 martie, în fiecare duminică, de la ora 11, la Prima TV pot fi urmărite tendinţele analizate de veterana modei româneşti, dar şi cele mai recente show-uri ale industriei.