Stiri despre doina levintza

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Doina Levintza, creatoare de modă: „E mare păcat că la noi nu există un muzeu al costumului de film“ FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Doina Levintza, creatoare de modă: „E mare păcat că la noi nu există un muzeu al costumului de film“ FOTO

  A primit recunoaştere şi aprecieri nu numai din partea publicului, ci şi din partea Asociaţiei Cineaştilor din România pentru costumele realizate pentru „Profetul, aurul şi ardelenii“. Dar câtă muncă, deloc uşoară, este în spatele creării a sute de costume pentru acest film ne dezvăluie creatoarea Doina Levintza, într-un interviu obţinut de „Adevărul“ prin intermediul TVR.

 • Teatru
online. Un spectacol ca un mare sentiment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru online. Un spectacol ca un mare sentiment

  Nu mai ţin minte în ce an, dar oricum într-un moment destul de indepărtat de data premierei, am avut ocazia sa văd spectacolul cu ‘’Portretul lui Dorian Gray", realizat de Dragoş Galgoţiu la Teatrul Odeon. Era cu prilejul unei ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

 • Start la FNT. Primele spectacole şi expoziţii din prima zi de festival VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Start la FNT. Primele spectacole şi expoziţii din prima zi de festival VIDEO

  Deschiderea oficială a FNT 2019 va avea loc vineri, de la ora 21.30, în foaierul central al Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti. Cu această ocazie va fi vernisată şi expoziţia „Doina Levintza – experiment teatral”, care va însoţi Festivalul – fiind deschisă publicului pe întreagă sa durată – în foaierele „Marmur㔺i „Tapiserii” ale TNB.

 • Doina Levintza şi Gianina Corondan vor avea emisiuni la TVR 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doina Levintza şi Gianina Corondan vor avea emisiuni la TVR 1

  Creatoarea de modă Doina Levintza (79 de ani) va fi gazda unei emisiuni de modă, iar actriţa şi prezentatoarea TV Gianina Corondan (47 de ani) va avea o emisiune care intră „în culisele“ unor meserii din România.

 • Unpescăruşlaunteatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unpescăruşlaunteatru

  Prima colaborare a lui Andrei Şerban cu un teatru independent românesc e o întoarcere la rădăcinile sale americane, ale experimentelor de la teatrul La MaMa. De aceea, afirmaţia sa că Pescăruşul lui Cehov este o piesă pe care n-a înţeles-o pe deplin niciodată trebuie luată în sens metaforic. Probabil sunt puţini regizori, chiar şi în lume, care s-o fi pus în scenă de cinci ori.

 • Off-topic: Much Ado About Nothing la Teatrul de Comedie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Off-topic: Much Ado About Nothing la Teatrul de Comedie

  Sâmbătă seara am fost să văd premiera celui mai recent spectacol regizat de Andrei Şerban, de data aceasta la Teatrul de Comedie. Am realizat repede că, spre deosebire de operă, la teatru îmi lipseau multe repere.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "La traviata", în haine de gală, semnate de Doina Levintza, la Iaşi

  Spectacolul grandios de la Opera Naţională din Iaşi, "La traviata", este regizat de Beatrice Rancea. Scenografia este semnată de renumita creatoare de modă Doina Levintza. Sute de rochii şi costume au fost lucrate cu minuţiozitate pentru fiecare interpret în parte.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Casanova", în premieră la Teatrul Odeon

  Spectacolul "Casanova", după "Memoriile" lui J. Casanova de Seingalt, va avea premiera sâmbătă, de Ziua Îndrăgostiţilor, de la ora 19.00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon din Bucureşti.

 • Teatralitate extremă în
„Traviata” sau 

regal de operă la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatralitate extremă în „Traviata” sau regal de operă la Iaşi

  Orice nouă producţie a unei capodopere lirice este aşteptată cu nerăbdare. Mai ales dacă este vorba de „Traviata” verdiană. Şi mai ales dacă are loc pe o scenă devenită de puţină vreme renumită pe plan naţional prin montările sale, în care numele lui Andrei Şerban străluceşte. Opera Naţională Română Iaşi.

 • Traviata la Iaşi în zilele noastre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traviata la Iaşi în zilele noastre

  Am ajuns la Iaşi convinsă că vizualul unei producţii semnate Beatrice Rancea şi Doina Levintza va domina impresia finală asupra celebrei opere verdiene La Traviata prezentată în premieră în luna mai, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Iaşi, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeşelea.

 • La mulţi ani, Doina Levintza!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La mulţi ani, Doina Levintza!

  Creatoarea de modă împlineşte astăzi 75 de ani, din care ultimii 30 i-a petrecut aproape în totalitate dedicându-se industriei, dar mai ales spectacolului modei.

 • Doina Levintza vorbeşte despre singura emisiune de modă din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doina Levintza vorbeşte despre singura emisiune de modă din România

  Astăzi, de la ora 13, la Adevărul Live, invitată este Doina Levintza, realizatoarea singurei emisiuni de modă din România. În fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima Tv, pot fi urmărite noile tendinţe, dar şi propunerilor designerilor străini.

 • Doina Levintza revine la Prima TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doina Levintza revine la Prima TV

  Singura emisiune de modă din România, „Levintza prezintă”, începe un nou sezon prin prezentarea colecţiilor de primăvară – vară 2014. Din 2 martie, în fiecare duminică, de la ora 11, la Prima TV pot fi urmărite tendinţele analizate de veterana modei româneşti, dar şi cele mai recente show-uri ale industriei.

 • Şase designeri români expun la Săptămâna Modei de la
Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase designeri români expun la Săptămâna Modei de la Londra

  Institutul Cultural Român din Londra va deschide, pe 13 februarie, expoziţia de design vestimentar şi accesorii „The Rest Is Tomorrow“, susţinută de Doina Levintza, Irina Schrotter, Andreea Bădală, Lucian Broscăţean, Dinu Bodiciu şi Carla Szabo.

 • Cine rezistă peste un deceniu la TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine rezistă peste un deceniu la TV

  Din ’90 încoace, televiziunile din România au testat sute de formate  şi de vedete, dar numai câteva au ţinut piept timpului în aceeaşi formulă. Cătălin Ştefănescu, Andreea Esca, Dan Diaconescu, Doina Levintza, Huidu şi Găinuşă sunt printre cei care apar pe micul ecran, în acelaşi format, de mai bine de un deceniu.

 • SOS, ţinuta de sărbătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SOS, ţinuta de sărbătoare

  Creatoarea de modă Doina Levintza, gazda emisiunii „Levintza prezintă“, de la Prima TV, vă aduce câteva sfaturi pentru ţinutele vestimentare potri­vite de Crăciun şi de Revelion. 

Modifică Setările