Stiri despre delegatie

  149 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tulcea: Primarul Hogea a plecat în America
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Primarul Hogea a plecat în America

  Primarul municipiului, Constantin Hogea se află în această perioadă în Statele Unite într-o delegație oficială. Delegația tulceană participă la Washington la un târg cu specific în dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare.

 • IMPLICARE Târgoviştenii tipăresc operele românilor din afara ţării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IMPLICARE Târgoviştenii tipăresc operele românilor din afara ţării

  15 intelectuali au pus bazele unei asociaţii de sprijinire a conaţionalilor cu har artistic şi scriitoricesc. Dâmboviţenii au rămas uimiţi de faptul că, în Bucovina şi Serbia, obiceiurile şi tradiţiile româneşti sunt nealterate. Locuitorii din sate întregi practică îndeletniciri uitate de mult în România.

 • Barcelona, într-o cursă „nebună“ de la 0-3 la 3-0!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Barcelona, într-o cursă „nebună“ de la 0-3 la 3-0!

  Din cauza grevei aeriene din Spania, catalanii au fost la un pas de a pierde la „masa verde“ meciul cu Osasuna. După o deplasare contracronometru, cu trenul şi cu autocarul, delegaţia Barcelonei a ajuns la timp la Pamplona, impunându‑se fără probleme cu 3-0.

 • Turcii, impresionaţi de potenţialul turistic al Argeşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcii, impresionaţi de potenţialul turistic al Argeşului

  Primarul oraşului Turkler şi preşedintele Asociaţiei Intercomunitare Alanya, Hayri Cavusoglu, guvernatorul regiunii Egirdir, Halil Serdar Cevheroglu, reprezentantul primăriei din Ankara, Celalettin Kaygusuz, precum şi preşedintele Patronatului Serviciilor Publice din România, Dudu Florian au vizitat, ieri, judeţul Argeş

 • Delegaţie letonă, în vizită la Consiliul Judeţean Argeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Delegaţie letonă, în vizită la Consiliul Judeţean Argeş

  Ieri, Consiliul Judeţean Argeş a fost gazda unei delegaţii letone din oraşul Ozolnieki. În urma discuţiilor, s-au pus bazele unui parteneriat în domeniile învăţământ, industrie, infrastructură şi agricultură

 • Delegaţia FMI, prezentă la Bucureşti, discută cu autorităţile române
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Delegaţia FMI, prezentă la Bucureşti, discută cu autorităţile române

  Reprezentanţii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional discută astăzi cu autorităţile române, în cadrul noii misiuni FMI ce vizează evaluarea performanţelor economice ale României. Aceasta este a şasea misiune a Fondului, în România, şi se va desfăşura la Bucureşti în perioada 20 octombrie - 1 noiembrie.

 • Începe concursul de frumuseţe în faţa FMI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe concursul de frumuseţe în faţa FMI

  Partidele politice se întrec în măsuri economice pe care vor să le propună finanţatorilor externi. Oficiali din Finanţe spun că ţintele de deficit bugetar nu sunt negociabile. În acest context, planurile politicienilor de reducere a fiscalităţii nu au susţinere financiară.

 • Brăila: Ambasadorul Norvegiei a vizitat Promex-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Ambasadorul Norvegiei a vizitat Promex-ul

  O delegaţie condusă de Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucureşti, Øystein Hovdkinn, s-a aflat azi la Brăila, vizita oficială vizând vizitarea unui important proiect finanţat din fonduri norvegiene prin intermediul Norway Grants, proiect al cărui co-pomotor român este SC Promex SA Brăila.

 • Slatina: Delegaţie franceză la ISU Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Delegaţie franceză la ISU Olt

  O delegaţie de pompieri din Franţa se află de câteva zile la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, pentru un schimb de experienţă.

 • Ahmadinejad a golit sala ONU
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ahmadinejad a golit sala ONU

  În semn de protest, delegaţia României la ONU a părăsit sala Adunării Generale în timp ce preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, îşi ţinea discursul în care prezenta teorii conspiraţioniste referitoare la atentatele din 11 septembrie 2001.

 • Crin Antonescu a „divorţat“ de greii PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crin Antonescu a „divorţat“ de greii PNL

  Dan Radu Ruşanu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu au criticat guvernul din umbră.Executivul alternativ propus de Crin Antonescu a fost aprobat de Delegaţia Permanentă cu 90 de voturi pentru şi nu mai puţin de 38 împotrivă.

 • Elveţienii în vizită la Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elveţienii în vizită la Piteşti

  Consiliul Judeţean Argeş, a primit sâmbătă  vizita unei delegaţii elveţiene din Grand Saconnex, condusă de primarul localităţii, Arthur Plée.

 • Negocieri privind scutul antirachetă la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Negocieri privind scutul antirachetă la Bucureşti

  Cea de-a doua rundă de negocieri pe tema participării României la sistemul de apărare antirachetă, se desfăşoară luni şi marţi, o delegaţie a Statelor Unite ale Americii, condusă de Frank Rose, adjunctul subsecretarului de stat pentru controlul armelor, aflându-se la Bucureşti.

 • Delegatia FMI revine în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Delegatia FMI revine în România

  O delegaţie a Fondului Monetar Internaţional va reveni în România în 26 iulie şi va purta discuţii cu Guvernul de la Bucureşti până în 4 august.

 • HALAL CRIZĂ: Edilii dau 17 mii de lei pe o plimbare în Turcia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  HALAL CRIZĂ: Edilii dau 17 mii de lei pe o plimbare în Turcia

  Se plâng că n-au bani să plombeze gropile şi să renoveze monumentele, dar trimit "oaspeţi" pe bani publici afară. O delegaţie a Primăriei Municipiului Brăila participă la cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Tineretului şi Sportului din oraşul Nilufer - Bursa, Turcia. Preţul: 16.983 de lei.

 • Ambasadorul Bulgariei este în vizită la Brăila
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambasadorul Bulgariei este în vizită la Brăila

  În acest week-end, Brăila va fi gazda unei delegaţii bulgăreşti, din care vor face parte ambasadorul Bulgariei, Valentin Radomirski şi ministrul plenipotenţiar al Ambasadei Bulgariei, Etar Valov.

 • Trimişii lui Bill Gates vin la Suceava
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trimişii lui Bill Gates vin la Suceava

  Deborah Jacobs  şi Sir Oswald, reprezentanţii Fundaţiei „Bill&Melinda Gates“ din Statele Unite ale Americii, sosesc mâine la Suceava.

 • FMI aprobă măsurile de reducere a cheltuielilor din bugetul pe 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FMI aprobă măsurile de reducere a cheltuielilor din bugetul pe 2010

  Reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional (FMI), prezenţi în această săptămâna la Bucureşti, au aprobat măsurile luate de Ministerul Finanţelor penzru reducerea cheltuielilor publice în scopul atingerii unui deficit de 5,9% din Produsul Intern Brut (PIB).

Modifică Setările