Stiri despre dan voiculescu condamnat

  101 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dosarul „Şantajul Antenelor”. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a primit 3 ani de închisoare cu executare. Dan şi Camelia Voiculescu, 2 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul „Şantajul Antenelor”. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a primit 3 ani de închisoare cu executare. Dan şi Camelia Voiculescu, 2 ani

  Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anunţat joi prima decizie în dosarul „Scandalul de la Antene”, în care directorul trustului, Sorin Alexandrescu, este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS & RDS. În acest dosar, omul de afaceri Dan Voiculescu şi fiica sa, Camelia, sunt acuzaţi de complicitate la şantaj. Pentru asta, ambii au primit doi ani de închisoare: primul cu executare, Camelia cu suspendare.

 • Cum a plagiat Dan Voiculescu din spatele gratiilor - investigaţie Hotnews
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a plagiat Dan Voiculescu din spatele gratiilor - investigaţie Hotnews

  Aflat în arest din august 2014, Dan Voiculescu a scris cartea „Investiţii străine directe - vector al dezvoltării economice” în Penitenciarul Rahova. Jurnaliştii de la Hotnews au analizat cartea şi au descoperit că mai multe pasaje par a fi copiate din alte cărţi, lucrări şi documente de specialitate fără a fi însă puse între ghilimele sau ca autorul să fie trecut în subsolul paginii.

 • La nici un an de când a fost încarcerat, Dan Voiculescu încearcă din nou să iasă din penitenciar. Mogulul are o condamnare la 10 ani de închisoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La nici un an de când a fost încarcerat, Dan Voiculescu încearcă din nou să iasă din penitenciar. Mogulul are o condamnare la 10 ani de închisoare

  La mai puţin de un an de când a fost încarcerat. Dan Voiculescu încearcă din nou să iasă din închisoare, astfel că acesta a depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de revizuire a sentinţei din dosarul „ICA” în care a fost condamnat la 10 ani de închisoare de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Voiculescu se află după gratii din 10 august 2014.

 • Băsescu acuză „Antenele turnătorului Voiculescu” şi „televiziunea lui Ghiţă” de „propagandă de tip bolşevic”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu acuză „Antenele turnătorului Voiculescu” şi „televiziunea lui Ghiţă” de „propagandă de tip bolşevic”

  Posturile Antena 3 şi România TV fac „propagandă de tip bolşevic” şi duc o „campanie furibundă de denigrare a tot ceea ce este democratic”, a acuzat, sâmbătă, preşedintele Traian Băsescu, aflat la congresul PNŢCD de la Poiana Braşov. Totodată, şeful statului a atras atenţia că populaţia ar înţelege mai bine necesitatea de a condamna discursul lor dacă informaţiile din arhivele statului şi ale fostei Securităţi ar fi mai mediatizate.

 • Ce spune Ponta despre
graţierea lui Dan Voiculescu şi despre schimbarea şefului DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune Ponta despre graţierea lui Dan Voiculescu şi despre schimbarea şefului DNA

  Premierul Victor Ponta a declarat, la Adevărul Live, că nu va graţia niciun deţinut condamnat pentru corupţie, în caz că va ajunge preşedinte. În contextul discuuţiilor pe tema Justiţiei, premierul a strecurat o glumă la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi: „Spre deosebire de doamna Kovesi, eu nu ştiu ce vorbesc oamenii în privat“.

 • Motivarea condamnării lui Voiculescu: ICA a fost cumpărată cu preţul pentru o garsonieră la periferie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivarea condamnării lui Voiculescu: ICA a fost cumpărată cu preţul pentru o garsonieră la periferie

  Curtea de Apel Bucureşti a finalizat motivarea hotărârii prin care Dan Voiculescu, fondatorul PC şi omul care controlează Antena 3, a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Motivarea se întinde pe nu mai puţin de 224 de pagini şi explică în detaliu modul prin care s-a făcut spălarea de bani după privatizarea Institutului pentru Cercetări Alimentare (ICA).

 • UPDATE Familia lui Dan Voiculescu se loveşte din nou de judecătoarea Camelia Bogdan în procesele prin care încearcă să recupereze bunurile confiscate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Familia lui Dan Voiculescu se loveşte din nou de judecătoarea Camelia Bogdan în procesele prin care încearcă să recupereze bunurile confiscate

  Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare şi punerea sub sechestru a bunurilor familiei acestuia a dus la o „hemoragie” de procese deschise de apropiaţii afaceristului şi a firmelor fondate de fostul senator. Astfel, luni magistraţii trebuiau să judece nouă procese prin care se cerea anularea sentinţei de pe 8 august prin care o parte importantă din bunurile lui Voiculescu trec în proprietatea statului. Şapte însă au fost retrase.

 • Când a ajuns Dan Voiculescu stăpân absolut peste banii Securităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când a ajuns Dan Voiculescu stăpân absolut peste banii Securităţii

  O procură datată în 1995, prin care Dan Voiculescu a fost mandatat cu puteri discreţionare şi irevocabile asupra companiei Crescent, arată cine patrona, de fapt, offshore-ul prin care Securitatea şi-a derulat operaţiunile de export în anii ’80.

 • Săptămâna manipulării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săptămâna manipulării

  Încheiem o săptămână în care evenimentele s-au aglomerat, s-au suprapus, s-au amestecat, ignorând canicula, înfruntând şi contrazicând prejudecata în conformitate cu care vara ar fi un sezon mort, iar august luna concediilor şi a liniştii absolute. O lună în care îndeobşte nu se întâmplă nimic notabil şi pentru care definitorie ar fi doar monotonia.

 • „Antena 3 e aici?” Da, oarecum!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Antena 3 e aici?” Da, oarecum!

  Scandalul aproape naţional iscat în jurul postului de televiziune Antenei 3 a început să cuprindă şi teritorii până acum neinfestate din spaţiul cultural românesc. Unele personalităţi artistice din România, cu vădite antipatii băsiste, printre care Draga Olteanu-Matei, Mircea Diaconu, Florina Cercel, Nicu Alifantis, dar şi alţii, şi-au exprimat un punct de vedere.

 • Cristian Ghinea: Victor Ponta şi libertatea presei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Ghinea: Victor Ponta şi libertatea presei

  „O ţară liberă poate exista doar dacă există şi o presă liberă.“ Această banalitate cu aer profetic a fost reacţia lui Victor Ponta faţă de condamnarea lui Dan Voiculescu.

 • Un fost angajat Antena 3 povesteşte cum i „se dicta“ să manipuleze la protestele din 2012: „Nu mai filma bannere împotriva USL-ului, pentru că nu putem da pe post“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un fost angajat Antena 3 povesteşte cum i „se dicta“ să manipuleze la protestele din 2012: „Nu mai filma bannere împotriva USL-ului, pentru că nu putem da pe post“

  Trimiterea lui Dan Voiculescu în spatele gratiilor, ca urmare a unei sentinţe definitive în dosarul „ICA”, a stârnit foarte multe reacţii în spaţiul public românesc. Vlad Ilaş, un fost cameraman al postului Antena 3, a publicat pe blogul său un mesaj către foştii colegi de televiziune prin care transmite că aceştia nu vor fi iertaţi niciodată pentru că au scindat ţara în două: în „băsişti“ şi în cei care sunt împotriva preşedintelui României.

 • Constatările unei săptămâni de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constatările unei săptămâni de vară

  1. Iohannis s-a întâlnit cu Băsescu şi încearcă să ascundă asta. A dat, fără să-l forţeze nimeni, o declaraţie în care anunţă că nu s-a mai văzut cu Băsescu din 2008. Şi, inevitabil, apar dovezile, tot mai multe, ale unor întâlniri şi discuţii care au avut loc între timp.

 • Familia Voiculescu contestă sechestrul pus în dosarul „ICA”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Familia Voiculescu contestă sechestrul pus în dosarul „ICA”

  În timp ce procurorii anticorupţie continuă demersurile de identificare şi sechestrare a proprietăţilor şi conturilor condamnaţilor în dosarul privatizării ilegale a Institutului de Cercetări Alimentare, fetele lui Dan Voiculescu au contestat în instanţă sechestrul pus pe bunurile familiei.

 • Dinozaurii se vor întoarce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dinozaurii se vor întoarce

  Uită-te bine la Dan Voiculescu! Tu nu ştii cum arătau comuniştii, securiştii, turnătorii la Securitate, propagandiştii sau secretarii PCR. Despre ei nu vei afla din cărţi pentru că tu nu citeşti cărţi.

 • Sediul Antenelor, cumpărat de Dan Voiculescu la un preţ subevaluat de la Romaero Băneasa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sediul Antenelor, cumpărat de Dan Voiculescu la un preţ subevaluat de la Romaero Băneasa

  Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare, a avut afaceri controversate şi cu un alt institut, de la care a cumpărat actualul sediul al televiziunilor din grupul Intact. Tranzacţia a fost la un preţ mult subevaluat, în urma unui contract care ridică mari semne de întrebare. Acuzaţia vine chiar cel care a semnat actul de vânzare-cumpărare.

 • Corina şi Camelia Voiculescu au contestat sechestrul pus de instanţă în dosarul ICA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corina şi Camelia Voiculescu au contestat sechestrul pus de instanţă în dosarul ICA

  Fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu, Corina şi Camelia, au depus joi, la Tribunalul Bucureşti, două contestaţii la executare împotriva sechestrului dispus în urma deciziei pronunţate în dosarul „ICA”, în care şeful Intact a fost condamnat la zece ani de închisoare. Statul trebuie să recupereze în acest caz 60 de milioane de lei, prejudiciul adus de cei condamnaţi în acest dosar.

 • VIDEO De ce nu mă pot bucura peste măsură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO De ce nu mă pot bucura peste măsură

  S-a făcut o clipă dreptate. Dar cât vor dura cei zece ani? N-a rămas în picioare un tărâm al urii şi psihozei, un imperiu intoxicant al propagandei, corupţiei şi nelibertăţii? Se poate apăra democraţia de alegători?Aud că, după condamnarea definitivă a patronului Antenelor, unii exultă. Jubilează. Au deschis şampania. Mă tem că se grăbesc. Mă bucur şi eu, dar nu debordant.

 • Proprietarii şi chiriaşii terenurilor şi clădirilor din dosarul ICA, citaţi la DNA. Sediul Antena 3, pus sub sechestru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proprietarii şi chiriaşii terenurilor şi clădirilor din dosarul ICA, citaţi la DNA. Sediul Antena 3, pus sub sechestru

  Proprietarii şi chiriaşii terenurilor şi clădirilor din dosarul „ICA” au fost citaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a li se aduce la cunoştinţă că pe bunurile acestora s-a instituit sechestru, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti. Astfel, avocaţii lui Dan Voiculescu au fot informaţi că a fost pus sub sechestru imobilului de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, unde este sediul Antena 3.

 • CSM: Dosarul ICA, repartizat legal completului format din judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CSM: Dosarul ICA, repartizat legal completului format din judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea

  Inspecţia Judiciară din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a stabilit, în urma verificărilor, că dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, a fost repartizat în mod legal completului format din judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea. Verificările s-au făcut după sesizarea avocatului Gheorghiţă Mateuţ.

 • Mercenarii de la Antene nu sunt jurnalişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mercenarii de la Antene nu sunt jurnalişti

  Am început să lucrez ca fotograf în anul 2010. Pentru a mă antrena, în momentele în care nu lucram la propriile documentare, am ales să particip la diverse evenimente sociale şi politice. După un timp am realizat că am foarte multe imagini de ştiri pe care nu le vede nimeni.

 • Moartea nu ştie carte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea nu ştie carte

  Mult aşteptata condamnare a unui afacerist, politician şi patron media a scos – a câta oară? – la iveală marile hibe democratice şi logice ale societăţii româneşti. Vuietul, urletele, insinuările, zvonurile s-au bătut cap în cap zile de-a rândul, iar perele s-au războit cu merele într-un magiun gros, astfel încât publicul să trăiască într-o confuzie totală.

 • Aceştia nu sunt bunicii noştri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aceştia nu sunt bunicii noştri

  Sau poate sunt. Sunt ei, torţionari, securişti, oameni cu chipuri blânde care le cumpără ciocolată nepoţilor din pensia de 350 de lei, sunt bătrânii pe lângă care trecem în fiecare zi, de cele mai multe ori, cu indiferenţă. Cei mai mulţi sunt săraci, uitaţi, abandonaţi, neglijaţi, înfometaţi, frustraţi, înfuriaţi, degradaţi, înrăiţi.

Modifică Setările