Stiri despre competenta

  35 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre
competenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre competenţă

  De câteva săptămâni circulă, îndeosebi în mediul virtual, un apel pentru competenţă în operaţiunea de selecţie a managerilor în instituţiile de cultură. L-aş fi semnat imediat şi necondiţionat, fie şi numai pentru motivul că doar despre surplus de competenţe nu se poate vorbi în România de azi. Nu am făcut-o.

 • Competenţa la români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Competenţa la români

  Proaspăt întors dintr-o scurtă călătorie, găsesc, în mereu surprinzătoarea presă locală, o informaţie despre Muzeul Ţăranului Român. Ştiam că dl Virgil Niţulescu e director interimar şi că urma să se organizeze un concurs pentru ocuparea postului de director plin. Între timp, concursul a avut loc şi a fost cîştigat de dl Vintilă Mihăilescu.

 • Dan Nica, singurul suspect „imun“ la Justiţie din dosarul „Microsoft“. Cum au blocat deputaţii români Parlamentul European
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Nica, singurul suspect „imun“ la Justiţie din dosarul „Microsoft“. Cum au blocat deputaţii români Parlamentul European

  Eurodeputatul PSD Dan Nica este singurul suspect în dosarul „Microsoft“ pe numele căruia DNA nu a început urmărirea penală pentru că social-democratul a uzat de toate tertipurile posibile pentru a amâna ridicarea imunităţii sale de către Parlamentul European. Când Nica şi-a epuizat toate pârghiile, Parlamentul European a primit o scrisoare de la Legislativul român prin care le transmitea că nu este de competenţa lor ridicarea imunităţii lui Nica.

 • OPINIE România, ţara în care nu contează competenţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  OPINIE România, ţara în care nu contează competenţa

  Să fii ziarist de origine iraniană în România are şi părţi bune. Uneori, când ai tendinţa să spui că cei mai mulţi incompetenţi puşi să conducă s-au adunat la tine în ţară, vezi ce se întâmplă aici. Şi atunci, realizezi că se poate şi mai rău.

 • Care este diferenţa dintre psihiatru şi psiholog şi la care să apelezi, în funcţie de problemele cu care te confrunţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care este diferenţa dintre psihiatru şi psiholog şi la care să apelezi, în funcţie de problemele cu care te confrunţi

  În viaţa de zi cu zi ne confruntăm cu situaţii care ne solicită capacitatea de reacţie şi adaptare atât în plan cognitiv, cât mai ales emoţional şi motivaţional. Într-o societate excesiv tehnologizată, aflată în continuă schimbare şi reaşezare, mulţi dintre noi experimentează, frecvent sau episodic, stări de tristeţe, teamă, atacuri de panică sau sentimente de neadecvare şi eşec, însă în cele mai multe situaţii persoana ascunde aceste lucruri.

 • Despre competenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre competenţă

  De câteva săptămâni circulă, îndeosebi în mediul virtual, un apel pentru competenţă în selecţia managerilor în instituţiile de cultură. L-aş fi semnat imediat şi necondiţionat, fie şi doar pentru motivul că numai despre surplus de competenţe nu se poate vorbi în România de azi. Nu am făcut-o.

 • …Cum le spui dumneata, să tot stai să asculţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  …Cum le spui dumneata, să tot stai să asculţi

  Uneori, ascultîndu-l pe Crin Antonescu, te trezeşti rostind, cu un mic frison de admiraţie, replica tandră a coanei Efimiţa: ”Ca dumneata bobocule, mai rar cineva!” Cînd, de curînd, se căuta un candidat pentru funcţia de ministru al Transporturilor, şeful liberalilor şi viitorul nostru preşedinte a explicat jurnaliştilor cît de grea e alegerea pe care va trebui să o facă.

 • Responsabilitatea
tinerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Responsabilitatea tinerilor

  Ce face ca un tânăr să aibă reuşită în viaţă sau un succes demn de admirat? Când putem afirma că drumul pe care a pornit un tânăr va trece  testul anilor?