Stiri despre cervenia

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Căminele de bătrâni, uitate de Guvern. Azilele de la Cervenia şi Furculeşti supravieţuiesc doar cu bani de la bugetul judeţului, fără subvenţie de la stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căminele de bătrâni, uitate de Guvern. Azilele de la Cervenia şi Furculeşti supravieţuiesc doar cu bani de la bugetul judeţului, fără subvenţie de la stat

  Căminele de la Furculeşti şi Cervenia supravieţuiesc doar în baza  fondurilor alocate de Consiliul Judeţean Teleorman, după ce Ministerul Muncii a sistat la finalul anului trecut programul prin care căminele primeau finanţare de la bugetul de stat. Efortul anual din bugetul judeţului pentru menţinerea în funcţiune a căminelor se ridică la 15 miliarde de lei. Autorităţile au făcut solicitări către Guvern pentru realuarea subvenţiei de la stat.

 • O familie cu şase copii din Cervenia a fost evacută de urgenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O familie cu şase copii din Cervenia a fost evacută de urgenţă

  O familie cu şase copii din comuna Cervenia a fost evacuată de urgenţă, după ce autorităţile judeţene au constatat că locuinţa acesteia se afla în pericol de prăbuşire. Părinţii şi cei şase copii minori au fost mutaţi în sediul fostei primării din comună.

 • FOTO Focar de infecţie la Cervenia Apa cu urme de dejecţii a ajuns în  fântâni şi a fost consumată de localnici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Focar de infecţie la Cervenia Apa cu urme de dejecţii a ajuns în  fântâni şi a fost consumată de localnici

  Casele şi curţile a zeci de săteni din comuna Cervenia zac în apă. Nu din cauza inundaţiilor provocate de vreun râu, ci din cauza autorităţilor locale care au neglijat întreţinerea rigolelor de scurgere. Apa le-a inundat curţile , grupurile sanitare şi fântânile, transformând gospodăriile în adevărate focare de infecţie. În lipsa unui ajutor de la primărie, sătenii s-au plâns Prefecturii Teleorman care a luat măsuri de urgenţă.

 • Jafurile au luat amploare în Teleorman. Patru magazine din Alexandria au fost jefuite, iar o familie din Cervenia s-a pomenit cu hoţii în casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jafurile au luat amploare în Teleorman. Patru magazine din Alexandria au fost jefuite, iar o familie din Cervenia s-a pomenit cu hoţii în casă

  În  ultima săptămână mai multe magazine din Alexandria au fost jefuite de hoţi cu feţele acoperite.  Infractorii au dat buzna peste vânzătoare şi au plecat cu toţi banii din casă. Noaptea trecută, o familie din Cervenia s-a pomenit în casă cu patru bărbaţi înarmaţi care le-au luat toţi banii . Poliţia este în alertă şi caută infractorii.

 • Încă un primar incompatibil în Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încă un primar incompatibil în Teleorman

  Marian Cucurezeanu, primarul din Cervenia a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Edilul PDL-ist se pregăteşte acum să intre în instanţă, după modelul celorlalţi colegi ajunşi în vizorul ANI, care au deschis deja procese împotriva deciziilor instituţiei.

 • Manevră fatală. Un mort şi doi răniţi grav
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manevră fatală. Un mort şi doi răniţi grav

  O femeie şi-a pierdut viaţa şi alte două persoane au fost grav rănite în urma unui cumplit accident rutier petrecut pe raza comunei Cervenia. Un luxos SUV german a intrat în coliziune cu un autoturism francez. Unul dintre pasagerii firavei maşini franţuzeşti a decedat pe loc.

 • FOTO VIDEO Proprietăţi tămăduitoare în apele de izvor din Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Proprietăţi tămăduitoare în apele de izvor din Teleorman

  Comuna Cervenia din judeţul Teleorman a fost dăruită de mama natură cu câteva izvoare cu mare potenţial în tratarea bolilor. Acestea se află chiar în curtea centrului de sănătate din localitate, fiind o inepuizabilă sursă de sănătate pentru sute de teleormăneni care vin de la distanţe impresionante pentru a se alimenta cu apa “minune”.

 • Bulgaria este mai aproape de Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bulgaria este mai aproape de Alexandria

  Teleormănenii vor ajunge mai repede în Bulgaria. Legătura rutieră a teleormănenilor cu vecinii bulgari prin punctul de frontiera de la Giurgiu-Ruse se va micşora semnificativ, începând de mâine. DJ 504 Alexandria - Cernetu a fost reabilitat şi astfel distanţa dintre reşedinţa judeţului Teleorman şi Giurgiu s-a micşorat semnificativ.

 • Moş Crăciun ajunge şi la căminele de bătrâni din Cervenia şi Furculeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Crăciun ajunge şi la căminele de bătrâni din Cervenia şi Furculeşti

  În acest moment, 35 de bătrâni şi-au găsit liniştea la Căminul de la Cervenia şi 24 locuiesc în saloanele transformate în garsoniere de la Furculeşti. Pentru că ţin foarte mult la oamenii pe care îi au în grijă, managerii celor două centre vor pregăti mese festive de Crăciun şi Revelion.

 • Moş Crăciun va sosi şi la căminele de bătrâni de la Cervenia şi Furculeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Crăciun va sosi şi la căminele de bătrâni de la Cervenia şi Furculeşti

  În acest moment, 35 de bătrâni şi-au găsit liniştea la Căminul de la Cervenia şi 24 locuiesc în saloanele transformate în garsoniere de la Furculeşti. Pentru că ţin foarte mult la oamenii pe care îi au în grijă, managerii celor două centre vor pregăti mese festive de Crăciun şi Revelion.

 • A furat bunurile din casa unui om plecat în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A furat bunurile din casa unui om plecat în străinătate

    În general, hoţii ştiu că din locuinţele oamenilor care sunt plecaţi la muncă în străinătate au ce fura. Zilele trecute poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Cervenia au fost alertaţi de un cetăţean din localitatea Bujoru despre faptul că din casă îi lipsesc mai multe bunuri.

 • Avem azile, căutăm bătrâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avem azile, căutăm bătrâni

  Fostele centre de sănătate de la Cervenia şi Furculeşti şi-au deschis ieri porţile ca azile pentru bătrâni, după un proces de tranformare anevoios care a durat cinci luni. Saloanele sunt acum gasoniere în regim hotelier cu televizor, frigider şi baie proprie. Condiţiile nu sunt însă la îndemâna oricui.

 • Căminele de la Furculeşti şi Cervenia vor fi gata la 1 septembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căminele de la Furculeşti şi Cervenia vor fi gata la 1 septembrie

  La cinci luni după ce au fost închise,  fostele spitale de la Cervenia şi Furculeşti se pregătesc să-şi deschidă din nou porţile ca azile. Directorii unităţilor şi-au făcut publicitate în ziare pentru a găsi bătrâni care să se mute în noile cămine, dar nu s-au găsit doritori pentru toate locurile.

 • Căminele pentru bătrâni primesc cereri de înscriere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căminele pentru bătrâni primesc cereri de înscriere

  Deşi cele două spitale de la Cervenia şi Furculeşti nu s-au transformat încă în cămine pentru bătrâni, Consiliul Judeţean Teleorman anunţă că se primesc cereri de înscriere. Unităţile vor fi gata până la 1 septembrie, ultimul termen dat de Minister pentru finalizarea lucrărilor.

 • Spitalele care se transformă în azile au deja cereri de la bătrâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalele care se transformă în azile au deja cereri de la bătrâni

  A trecut mai bine de o lună de la închiderea centrelor de sănătate de la Cervenia şi Furculeşti pe care autorităţile au decis să le transforme în cămine pentru bătrâni. Unităţile fac acum primii paşi spre transformarea în azile şi au deja solicitări de la bătrâni din judeţ. 

 • Trei spitale din Teleorman se desfiinţează!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei spitale din Teleorman se desfiinţează!

  Pe lista spitalelor propuse spre desfiinţare de Ministerul Sănătăţii se află şi centrele de sănătate din Furculeşti, Cervenia şi Deparaţi.Prin transformarea acestora în azile de bătrâni, dispar 165 de paturi şi trei posturi de manager, 12 medici rămân pe drumuri, iar peste 50.000 de pacienţi vor fi nevoiţi să meargă zeci de kilometri pentru o urgenţă.

Modifică Setările