PSD Teleorman şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile din 5 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Slobozeanu (Cervenia), Dănuţ Botescu (Poeni) şi Iulian Olteanu (Salcia) sunt cei trei social-democraţi cu care organizaţia judeţeană a PSD intră în cursa electorală pentru scrutinul din 5 noiembrie.

Candidaţii au fost prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă, la care au luat parte preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu,eputaţii PSD Valentin Boboc şi Violeta Răduţ şi preşedintele PSD Teleorman Adrian Gâdea.

“Cei trei candidaţi au fost desemnaţi în urma unor cercetări sociologice pe care le-am făcut în perioada care a trecut, iar ei au fost validaţi în organele statutare de conducere ale organizaţiei judeţene PSD Teleorman. Sunt oameni pe care îi cunosc de ceva vreme, oameni cu care am colaborat, oameni care au ales să candideze pentru această funcţie din dorinţa de a realiza cât mai multe lucruri pentru comunităţile respective şi vreau să cred că, în perioada următoare, ei se vor concentra să ducă mai departe proiectele pe care le-au avut colegii primari. Mă refer aici la Ionel Ilcuş, care a ocupat funcţia de primar al comunei Poeni şi care a avut proiecte extrem de importante pentru acea comunitate, mă refer la proiectele pe care Marius Şună le-a avut pentru localitatea Salcia şi pe care Iulian Olteanu şi-a asumat responsabilitatea de a le duce mai departe, de asemenea Doru Slobozeanu are o serie de proiecte extrem de importante pentru locuitorii din Cervenia. Sunt oameni cu experienţă administrativă, care cu siguranţă vor face parte din echipa PSD Teleorman”, a declarat preşedintele PSD Teleorman.

Campania electorală pentru scrutinul de pe 5 noiembrie va fi condusă de şeful CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu, preşedinte al TSD Teleorman.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite