Stiri despre casa de cultura a studentilor

  44 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Planetariul mobil revine la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Planetariul mobil revine la Braşov

  Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi în perioada 22 -28 februarie la proiecţiile Planetariului Mobil care revine la Casa de Cultură a Studenţilor.

 • Panou cu propuneri pentru reformarea ţării în faţa Casei de Cultură a Studenţilor. O iniţiativă a Partidului M10
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Panou cu propuneri pentru reformarea ţării în faţa Casei de Cultură a Studenţilor. O iniţiativă a Partidului M10

  În faţa Casei de Cultură a Studenţilor, Partidul M10 a pus, săptămâna aceasta, un panou unde clujenii de toate vârstele sunt invitaţi să vină cu propuneri scrise despre reformele pe care ei le consideră necesare la nivel naţional. Ideile vor fi sintetizate, prezentate într-o conferinţă de presă săptămâna viitoare şi vor constitui baza programului cu care Partidul M10 va participa la alegerilor locale din 2016.

 • Cluj International Jazz Festival aduce artisti renumiţi în Ardeal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj International Jazz Festival aduce artisti renumiţi în Ardeal

  La sfârşitul lui octombrie, Clujul va găzdui un nou festival: Cluj International Jazz Festival. Între 23 şi 25 octombrie, nume mari din jazz vor cânta în „capitala“ Ardealului. James Blood Ulmer & Pierre Dørge, Eli Degibri Quartet şi Chico Freeman Quartet sunt artiştii care vor urca în cele trei zile de festival pe scena Casei de Cultură a Studenţilor.

 • UPDATE  FOTO VIDEO Traian Băsescu, la Cluj-Napoca: „Nu îngenunchem la UE, ci ne respectăm promisiunile“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE  FOTO VIDEO Traian Băsescu, la Cluj-Napoca: „Nu îngenunchem la UE, ci ne respectăm promisiunile“

  Preşedintele statului, Traian Băsescu, a participat, duminică, la dezbatarea organizată de PMP la Cluj-Napoca, unde a vorbit despre corupţie şi despre Noul Cod Penal. Preşedintele a spus că românii sunt prea toleranţi în ceea ce-i priveşte pe aleşii corupţi. De asemenea, şeful statului a explicat cât de important este să ne respectăm promisiunile din tratatul de aderare la UE.

 • Dorin Adrian Coteţ este noul director al Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorin Adrian Coteţ este noul director al Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi

  În urmă cu doar câteva minute, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului s-a încheiat concursul pentru ocuparea postului de director al Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi. Singurul candidat înscris în cursă a trecut cu bine de proba interviului. Postul de director adjunct va fi ocupat de Igor Bejan.

 • Târg de joburi
pentru medici şi asistente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târg de joburi pentru medici şi asistente

  Doctori, asistente şi toate cadrele medicale care caută un loc de muncă în străinătate pot să aplice la mai multe joburi duminica viitoare, pe 28 aprilie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

 • „30 seconds of fame” la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „30 seconds of fame” la Iaşi

  6fingers are un obicei care pe mine mă distrează de mor. Se uită în public în timpul cântărilor şi descoperă câte un personaj, care mai de care mai neobişnuit. Într-o seară cu Neveste vesele la Metropolis, în pauza dintre acte, a venit râzând la mine şi mi-a spus să mă uit în dreapta prin rândul 4-5, că e unul cu o faţă de guru. Întâmplător chiar ştiam omul. Era Vali Răcilă. 6 încă nu-l cunoscuse.

 • 30 de secunde de faimă la Cluj Napoca şi Târgu Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  30 de secunde de faimă la Cluj Napoca şi Târgu Mureş

  Pentru mine reîntâlnirea cu Clujul este de fiecare dată emoţionantă. Am stat patru ani acolo, mi-am făcut prieteni, am învăţat o mulţime de chestii, am trăit drame şi comedii, am cântat, am scris. Între timp locurile mele preferate au dispărut, ori s-au transformat, majoritatea prietenilor au plecat la Bucureşti sau în străinătate, căutând fericirea, bunăstarea, civilizaţia.

 • VIDEO Album lansat la un ceai. Trupa Byron concertează la Casa de Cultură
a Studenţilor din Cluj-Napoca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Album lansat la un ceai. Trupa Byron concertează la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca

  Librăria Cărtureşti Cluj îi aşteaptă vineri, 5 aprilie, la ora 17.00, pe iubitorii muzicii la un ceai alături de membrii trupei Byron. Aceştia îşi vor lansa, după-amiaza, noul album bilingv, „30 Seconds of Fame /30 de secunde de faima“, iar seara vor susţine un concert şi o petrecere unde fanii îşi vor putea face poze cu ei şi vor putea cere autografe.

 • Cu „30 seconds of fame” la Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu „30 seconds of fame” la Timişoara

  Când te apuci de cântat, nimeni nu-ţi spune că vei petrece mult mai mult timp pe drumuri decât pe scenă. Pentru cele două ore de show de la Timişoara am petrecut mai mult de paisprezece ore pe şoselele patriei. La dus am luat-o „pe sus”, prin Sibiu-Deva, etc. şi am întrezărit pe alocuri mult-visata autostradă, la care pare că se lucrează. Orele pe care le-am putea salva prin existenţa ei ar cumula încă o viaţă.

 • FOTO Cum se distrau clujenii când nu aveau mall-uri şi
cluburi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cum se distrau clujenii când nu aveau mall-uri şi cluburi

  Spectacolele de muzică populară, filmele de la cinematograful Republica, azi Florin Piersic, şi ieşirile la iarbă verde în pădurea Hoia (mai ales cele de 1 Mai), pădure pe care străinii au plasat-o în top 10 cele mai bântuite păduri din lume, erau în topul distracţiilor comuniste ale clujenilor.

 • Festival de Muzică pentru tineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival de Muzică pentru tineri

  Casa de Cultură a Studenţilor Braşov organizează, de miercuri, cea de-a 21-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Muzică pentru Tineri „Gaudeamus Awards", eveniment la care participă studenţi din nouă centre universitare din ţară, scrie monitorulexpres.ro.

 • Ţurţuri de un metru la casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţurţuri de un metru la casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

  Administraţia Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia nu a reuşit până marţi să înlăture ţurţurii de gheaţă formaţi la baza acoperişului, în zona dinspre parcul din centrul oraşului. În acelaşi timp, pompierii din judeţ au fost nevoiţi să intervină de mai multe ori pentru înlăturarea ţurţurilor de pe diferite clădiri.

 • Teatru, idealuri revoluţioniste şi acţiuni caritabile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatru, idealuri revoluţioniste şi acţiuni caritabile

  Astăzi de încheie cea de-a XVIII-a ediţie a „Săptămânii de teatru Diogene V. Bihoi, 16-22 Decembrie" organizată de Teatrul Thespis. Scopul acestui eveniment, care a purtat iniţial numele de „Săptămâna teatrului politic, 16-22 Decembrie" este acela de a reaminti idealurile pentru care martirii Revoluţiei au luptat acum 22 de ani unei societăţi care se îndepărtează tot mai mult de ele.

 • Mergeţi la expoziţie şi donaţi o carte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mergeţi la expoziţie şi donaţi o carte

  Astăzi are loc vernisajul expoziţiei de pictură „Cărţile, un prieten pentru totdeauna“ la Casa de Cultură a Studenţilor, din Bucureşti. Biletul de intrare constă în donarea unei cărţi care va ajunge la copiii din Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa.

 • Se caută un standard pentru “lucrătorul de tineret”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se caută un standard pentru “lucrătorul de tineret”

  Astăzi, 28 mai 2011, şi mâine are loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi întâlnirea consultativă în cadrul proiectului „Construcţia instituţiei «Lucrătorul de tineret» pentru integrarea tinerilor în societate". .

Modifică Setările