Stiri despre camatari

  171 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iaşi: Cămătarii au invadat ziarele şi internetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Cămătarii au invadat ziarele şi internetul

  Rubricile de mică publicitate sunt pline de anunţuri în care persoane fizice se oferă să împrumute bani cu dobândă. Ofertele publicate în cotidiane sau pe site-urile de specialitate au căutare. Zeci de ieşeni sunt dispuşi să se îndatoreze pentru dobânzi între 8 şi 25%.

 • Cămătarii suceveni, speriaţi de moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cămătarii suceveni, speriaţi de moarte

  Asasinarea lui Gheorghe Mararu din Piatra Neamţ i-a îngrozit. Unii se gândesc să renunţe la împrumuturi cu camătă, dar şi la schimbul de valută, ocupaţie înrudită, pentru că le consideră periculoase.

 • Slatina: DIICOT caută cămătarii din Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: DIICOT caută cămătarii din Olt

  În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti în această dimineaţă, au fost reţinute 14 persoane, dintre care doi sunt poliţişti.

 • Dosarul mafiei imobiliare: se strânge laţul justiţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul mafiei imobiliare: se strânge laţul justiţiei

  Ancheta care vizează escrocheriile imobiliare cu acte false şi moştenitori inventaţi evoluează rapid. Prinderea boschetarului maghiar Barabas Pal, folosit ca intermediar în tranzacţii, poate fi cheia care să dezlege misterul.

 • Ştefan Bran a fost ucis la comanda fostului asociat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştefan Bran a fost ucis la comanda fostului asociat

  Unul dintre cei trei criminali care în urmă cu două săptămâni l-au bătut până l-au omorât pe Ştefan Bran a fost prins în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa. Acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 • Trei criminali sunt în libertate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei criminali sunt în libertate

  Ştefan Bran a fost bătut până a căzut în comă pe asflat. A fost dus la Spitalul Universitar din Bucureşti dar nu a putut fi salvat. Cei care l-au omorât în bătaie încă nu au fost identificaţi.

 • Constanța: Cămătarii din Piața Chiliei sunt liberi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanța: Cămătarii din Piața Chiliei sunt liberi

  Magistraţii Tribunalului Constanţa au decis ieri să-i lase liberi pe cei 18 bărbaţi suspectaţi de şantajarea  fostului şef al Miliţiei Economice, Ion Șerban. Inculpaţii nu au voie însă să părăsească localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.

 • EXCLUSIV: L-au bătut cămătarii până l-au băgat în moarte cerebrală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: L-au bătut cămătarii până l-au băgat în moarte cerebrală

  Un buzoian de 40 de ani a fost bătut în faţa blocului de către trei indivizi, până a intrat în comă. Mai este ţinut în viaţă doar de aparate iar medicii nu îi dau prea multe şanse de supravieţuire. Vecinii spun că motivul ar fi nereturnarea unei sume de bani pe care bărbatul a luat-o cu camătă.

 • Doi tineri au fost arestaţi pentru şantajarea unei minore de 13 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi tineri au fost arestaţi pentru şantajarea unei minore de 13 ani

  Prin ameninţări cu bătaia, înjurături şi teroare a trecut timp de aproximativ nouă luni de zile Maria G., o minoră în vârstă de 13, din Galaţi. Copila a furat din casă aproximativ 3.500 de euro, bani pe care i-a dat infractorilor. 

 • Tânăr de 21 de ani, înjunghiat de creditorul tatălui său
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânăr de 21 de ani, înjunghiat de creditorul tatălui său

  Membrii familiei Miriuţă, din Fântânele, comuna Cojasca, s-au trezit aseară cu un cămătar din Bucureşti peste ei în curte. Împrumutaseră de la Pascu Ursaru 130.000 de euro, pentru a pune pe roţi o afacere.

 • EXCLUSIV: Fraţii Sgîrcitu, cămătarii de lux ai Brăilei, îşi bat victimele în Tribunal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Fraţii Sgîrcitu, cămătarii de lux ai Brăilei, îşi bat victimele în Tribunal

  Titi şi Ionel Sgîrcitu, cei mai temuţi interlopi şi cămătari, au fost amendaţi cu câte 200 de lei, de către jandarmii de la Palatul de Justiţie, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Anchetaţi în mai multe dosare penale, arestaţi preventiv şi eliberaţi de tot atâtea ori, fraţii Sgîrcitu, de 34, respectiv 39 de ani „au călcat strâmb" chiar pe holul tribunalului.

 • Cămătarii din Ţăndărei au cumpărat 168 de copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cămătarii din Ţăndărei au cumpărat 168 de copii

  Traficanţii împrumutau bani oamenilor sărmani, iar cei care nu  puteau achita datoriile îşi cedau copiii pentru a fi exploataţi ca cerşetori pe străzile din Londra. Peste 200 de jandarmi şi poliţişti au blocat ieri oraşul Ţăndărei. Dintre cei 17 traficanţi reţinuţi, 6 sunt liderii reţelei. Toţi au palate şi maşini de lux cu numere englezeşti.

 • Mărturie: „Cămătarii au angajat asasini din Ucraina“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărturie: „Cămătarii au angajat asasini din Ucraina“

  Valutistul ale cărui soţie şi fiică au fost executate s-ar ocupa şi cu împrumuturi ilegale, pentru comisioane foarte mici. Pentru a-l pedepsi, „colegii“ ar fi angajat doi asasini să-i omoare familia.

 • Şi-a pus ştreangul de gât din cauza iubitei şi a datoriilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-a pus ştreangul de gât din cauza iubitei şi a datoriilor

  Un necaz nu vine niciodată singur. Zicala se poate aplica perfect pentru un tânăr de 30 de ani din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte care a decis să-şi încheie socotelile cu această viaţă din cauza problemelor cu iubita sa dar şi din cauza datoriilor la cămatari.

Modifică Setările