Stiri despre caligrafie

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum am confundat un gât de lebădă cu sfârşitul lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum am confundat un gât de lebădă cu sfârşitul lumii

  Am şapte ani jumate. Nu pot să-l fac pe 2. Pot să fac orice pe lumea asta, inclusiv, nu ştiu..., să am grijă de o găină, să plantez grâu într-o sacsie, să mătur, am învăţat să citesc de la patru ani, dar nu pot să-l fac pe 2. Ştiu ce înseamnă 2, ştiu cum arată el, ştiu cum îl desenează doamna învăţătoare la tablă, ştiu cum ar trebui să îl fac eu, maică-mea mi l-a arătat de miliarde de ori, dar mie pur şi simplu nu îmi iese.

 • „Livrez Dragoste“ la Muzeul Naţional de Artă: vânătoare de mistere şi de scrisori caligrafice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Livrez Dragoste“ la Muzeul Naţional de Artă: vânătoare de mistere şi de scrisori caligrafice

  Sâmbătă, 4 februarie, în Galeria de Artă Europeană, între 10.00 – 16.00, MNAR în parteneriat cu Asociaţia Arta Nu Muşcă invită publicul să descopere câteva dintre cele mai îndrăgite lucrări din Muzeu într-un mod inedit. Întrebări cu răspuns nu tocmai deschis, aşternute caligrafic în scrisori realizate de Atelierul de Scrisori ”Livrez Dragoste”, aşteaptă vizitatorii să le descifreze misterul.

 • Gadgetul sau arta de a scrie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gadgetul sau arta de a scrie?

  Finlandezii au ajuns la un fel de perfecţiune, mai ales în sistemul educativ, care le permite să experimenteze. Să aplice tot felul de strategii diferite, prima dată pe clase pilot, apoi dacă funcţionează experimentul se aplică la scară largă. Tot ce au aplicat până acum a dat roade şi, în general, cine este harnic din fire şi brusc se plictiseşte începe să devină creativ. Vom vedea dacă viitoarele lor idei vor funcţiona la fel ca şi până acum.

 • Ce spune scrisul despre sănătatea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune scrisul despre sănătatea ta

  Probabil ai crezut că între modul în care scrii şi sănătatea ta nu este nicio legătură. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa, iar caligrafia ta îţi spune la ce boli eşti predispus!

 • 7 trucuri simple
să scrii mai frumos de mână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 trucuri simple să scrii mai frumos de mână

  Tastatul la calculator înlocuieşte tot mai mult scrisul de mână în zilele noastre, iar acesta este motivul pentru care ne pierdem deprinderea de a scrie frumos cu pixul sau stiloul.

Modifică Setările