Stiri despre autocontrol

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Binging
nelimitat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binging nelimitat

  Nu se întâmplă în viaţa oricărui medic să se trezească într-o dimineaţă şi să descopere că boala pe care o tratează a devenit slogan de campanie şi îndemn către populaţie. Cum ar fi să vedem pe panouri mesaje care să îndemne la cancer galopant, ciroză decompensată, diabet necontrolat? Dar nu este însăşi lumea în care trăim o lume a consumului fără limite?

 • Despre furie şi autocontrol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre furie şi autocontrol

  După cum cimitirul este plin de oameni indispensabili, la fel de pline sunt şi închisorile de oameni furioşi, sensibili la critică, care nu suportă nici să le zici „dă-te mai încolo!”. Există un paradox al furiei şi nu sunt puţini cei care susţin că cei mai furioşi dintre noi sunt, de fapt, nişte neajutoraţi. Este furia slăbiciune sau expresia nestăvilită a forţei brute?

 • Ce se întâmplă în creier când trebuie să faci o alegere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se întâmplă în creier când trebuie să faci o alegere

  Dacă ţi s-ar oferi o pungă de cartofi prăjiţi astăzi sau o cutie de bomboane de ciocolată săptămâna viitoare, ce ai alege? Oamenii de ştiinţă sunt interesaţi de ce se întâmplă în creier atunci când trebuie să alegi între o recompensă imediată şi una viitoare, mai ales dacă cea viitoare pare mult mai plăcută.

 • Nu te enerva! Scrie cu stânga!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu te enerva! Scrie cu stânga!

  Folosirea mâinii nondominante ne ajută să ne controlăm mai bine reacţiile. Astfel antrenaţi, vom fi mai calmi în trafic, la serviciu sau atunci când ne revin în minte lucruri neplăcute.

Modifică Setările