Stiri despre antistres

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cea mai bună modalitate de a scăpa de stres
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună modalitate de a scăpa de stres

  Nu degeaba este numit boala secolului, stresul poate să producă daune iremediabile în organismul uman. Acţionează la timp şi protejează-te cu un exerciţiu extrem de simplu şi la îndemâna oricui.

 • Gotu Kola, ginsengul indian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gotu Kola, ginsengul indian

  În urmă cu mulţi ani, locuitorii din Sri Lanka au observat că elefanţii consumă foarte des frunzele de Gotu Kola şi i-au atribuit acestui leac longevitatea animalului. Au început să folosescă remedii cu aceste frunze pentru a trăi mai mult, dar şi pentru alte afecţiuni.

 • Sucuri naturale antistres
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucuri naturale antistres

  Sarcinile de serviciu, la care se adaugă trebuirile casnice sunt uneori, surse de stres. Există câteva sucuri naturale, ideale pentru a-ţi începe ziua şi să te menţii cu un tonus bun. Iată care sunt acestea.

 • Pachetul antistres Sovata
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pachetul antistres Sovata

  Ne place sau nu, stresul este parte din viaţa noastră, a adulţilor. Impactul pe care îl are acesta asupra sănătăţii noastre este generat, la cei mai mulţi dintre noi, pe termen lung.

 • Zbor antistres cu parapanta la Vulcanii Noroioşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zbor antistres cu parapanta la Vulcanii Noroioşi

  Zborul cu parapanta devine un sport din ce în ce mai popular printre buzoieni. Asta reiese din numărul din ce în ce mai mare de cursanţi ai şcolilor de profil.  Un club buzoian, care organizează zboruri pe dealurile din jurul Vulcanilor Noroioşi, are cel puţin 20 de sportivi pe serie, sosiţi din toată ţara.

 • Campanie publică antistres la Bistriţa.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campanie publică antistres la Bistriţa.

  Un grup de studenţi clujeni încearcă să smulgă zâmbete trecătorilor cu afişe glumeţe şi mesaje comice.Trecătorii au reacţii diferite la afişele care au împânzit oraşul: unii se amuză, alţii le ignoră, iar cei mai mulţi nu înţeleg despre ce e vorba . Sociologii spun în schimb că e o campanie binevenită şi că bistriţenii ,asemenea tuturor orăşenilor, sunt oameni stresaţi

Modifică Setările