Stiri despre doctorat ponta

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce spune Iohannis despre ordonanţa lui Ponta privind plagiatul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune Iohannis despre ordonanţa lui Ponta privind plagiatul

  Întrebat, la Adevărul Live, ce părere are despre Ordonanţa de urgenţă privind titlurile ştiinţifice, Klaus Iohannis a evitat să dea un răspuns clar, precizând că preşedintele trebuie să aibă curajul să nu comenteze tot.

 • Cu loialitatea-n gard
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu loialitatea-n gard

  Să zicem că cineva fură, dintr-o măcelărie, o pulpă de porc. Nu trece mult timp şi hoţul e prins. Ce urmează, într-o lume normală? Păi, hoţului i se ia marfa şi e dus la poliţie. Ce urmează în lumea noastră valahă? Mai întîi, hoţul, deşi are „corpul delict“ în coşniţă, o ţine langa că n-a furat nimic, chit că o mulţime de martori atestă fapta. Apoi, acelaşi răufăcător încearcă varianta „înscenării“.

 • Al doilea doctorat al lui Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Al doilea doctorat al lui Victor Ponta

  Victor Ponta a anunţat că renunţă la titlul de doctor şi că, după ce va ieşi din politică, are de gând “să iniţieze un nou demers doctoral”. Vestea bună e că s-ar putea ca, la un moment dat, să iasă din politică. Vestea proastă e că nici acum, în ciuda gestului său aparent onest, dl Ponta tot nu a înţeles despre ce e vorba.

 • Un călău neîndemânatic: Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un călău neîndemânatic: Victor Ponta

  Pe 8 februarie 1587, călăul Mariei Stuart a avut o zi teribil de proastă. Din motive încă necunoscute, cu prima lovitură de secure n-a reuşit s-o descăpăţâneze total pe regina Scoţiei şi a trebuit să mai lovească de două ori - ba unele relatări spun că şi-a desăvârşit opera abia cu cuţitul. Prin multe din deciziile sale, Victor Ponta ne aminteşte de acel călău.

 • Băsescu
trage ultimul glonţ în plagiatul lui Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu trage ultimul glonţ în plagiatul lui Ponta

  Ceremonie tensionată miercuri la Palatul Cotroceni unde noii miniştri ai guvernului Ponta IV au depus jurământul. Chiar înainte de festivitate, preşedintele Traian Băsescu i-a atacat dur pe doi dintre aceştia.

Modifică Setările