Vino să întâlneşti un expert OET în luna septembrie: Workshop Rebecca Bush, în România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Occupational English Test, testul de limba engleză destinat profesioniştilor din sector medical, care le deschide acestora oportunităţi educaţionale şi profesionale internaţionale, a început să devină tot mai popular în România.

Sunt deja câteva luni bune de când European Examinations Centre este singurul centru de testare OET din sud-estul Europei şi organizează câte o sesiune de testare OET, în fiecare lună.

Am încercat, în ultimul timp, ca pe pagina de Facebook OET să livrăm conţinut cât mai diversificat referitor atât la procesul de testare OET, cât şi la metodele de pregătire pentru test, dar şi să punem candidaţii în legătură cu profesionişti români din domeniul predării limbii engleze, pentru pregătire.

Până acum, cei interesaţi să susţină testul OET nu au avut însă ocazia să intre în contact cu un expert internaţional care să le răspundă la toate potenţialele întrebări. 

În luna septembrie, Rebecca Bush, Education Support Manager OET, pe care toţi cei care urmăresc materialele video publicate pe platforma internaţională OET o pot recunoaşte, vine tocmai din Australia la Bucureşti, pentru o întâlnire cu dublu-obiectiv. 

Astfel, pe 25 septembrie, expertul OET va susţine un workshop la care sunt aşteptaţi potenţialii candidaţi OET: medici, asistentele medicale şi moaşe - adică toate persoanele interesate direct de test. În cadrul workshop-ului, candidaţii OET îşi vor putea lămuri orice nedumerire legată de test, în special pentru că, începând din septembrie, OET va avea o altă structură, şi vor putea să adreseze, fără rezerve, întrebări reprezentantului OET. 

Participarea la evenimentul care va avea loc în Bucureşti este gratuită, însă înregistrarea participanţilor este esenţială şi se poate face aici.

Dar pentru că specificam de dublul-obiectiv al vizitei Rebbeccăi Bush, avem o veste bună şi pentru profesorii de limba engleză care sunt interesaţi să predea candidaţilor OET, în funcţie de cerinţele şi standardele internaţionale.

În perioada 26-27 septembrie, Rebecca Bush va organiza un workshop intens, adresat profesorilor, în urma căruia aceştia, sau şcolile de limba engleză care participă, vor primi un certificat din partea OET: OET Preparation Providers.

Şi participarea la acest eveniment este gratuită, dar înregistrarea este foarte importantă, de aceea vă rugăm să accesaţi link-ul.

Suntem convinşi că aceste două workshop-uri vor ajuta mulţi profesionişti să îşi redefinească traiectoria profesională şi să acceseze oportunităţi dintre cele mai diverse, de aceea vă invităm şi pe pagina oficială OET Romania, unde vom publica toate noutăţile, inclusiv cele legate de eveniment.  

Vă aşteptăm!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite