Sf. Ilie, în Ghencea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit şi rândul lui Ilie Dumitrescu, vor urma şi alţii, respect pentru cei care vor sta departe de diavolul din Gigi Becali.

Că există un diavol în el, asta e sigur, dacă a ajuns să-l sperie performanţa făcută de Piţurcă, Hagi ori Stoica, ultimul fiind Meme dar cităm din nea Piţi.

Bornele din cariera lui Ilie Dumitrescu ne amuză, întâmplările ne fac să râdem cu poftă. La fiecare echipă nu stă mai mult decât un făt în burta mamei, adică mai mult de 9 luni. La Galaţi, pe vremea memeluşului care-şi inaugura carneţelul în care-şi nota meciurile în cupele europene, a venit la vestiar şi a pus pardesiul marca Pierre Cardin în cuier cu eticheta la vedere. Apoi le-a zis enigmatic lui Pelin, Tofan şi compania, sideraţi şi ei de fiţele tînărului tehnician: „Vedeţi ce scrie acolo? La nivelul ăsta trebuie să ajungeţi. Haideţi la treabă. Treceţi pe gazon".

Cert e că are coloană vertebrală. La Akratitos, în Grecia, a luat câţiva pumni în cap de la gorilele patronului gunoier din Atena pentru că nu a făcut o schimbare la pauză, aşa cum vroia un Gigi Becali autohton, martori fiind Bogdan Stelea si Lucian Marinescu. Aştept ziua în care nu va executa obiecţiile latifundiarului Pipera, iar bodyguarzii săi vor restabili ordinea.

O ultimă întâmplare: Ilie are ca obicei să aducă un casetofon în vestiar şi să pună muzică, înainte dar şi după finalul meciului. La Bacău era fan manele şi house, pe la Galaţi o dădea pe manele. Dacă ar vrea să-l facă fericit pe Gigi ar fi bine să bage muzică religioasă, dar dacă e pe făraş ar merge ceva cu homosexualul ăla de Freddie Mercury...

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite