Să fi primit guvernul Dragnea-Grindeanu avizul de liber la nemernicie din partea Curţii Constituţionale?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt deja mult prea numeroase indiciile că săptămâna în curs s-ar putea să fie una dintre cele mai negre pentru viitorul Statului de drept ca şi pentru cel al justiţiei în România.

După decizia cu ochi şi cu sprâncene luată luni de Curtea Constituţională cu privire la o pretinsă încălcare a separaţiei puterilor de către Departamentul Naţional Anticorupţie care a identificat nenumărate şi crase ilegalităţi comise de definitiv compromisul guvern al României în noaptea în care a adoptat neruşinata Ordonanţă 13/2017, pare să se fi deschis calea intensificării atacurilor la adresa procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi, dar şi asupra procurorului general al României, dl. Augustin Lazăr.

Este evident pentru oricine că Decizia CCR este punctul de sprijin cu ajutorul pe care se fundamentează operaţiunea instrumentată în vederea înlăturării lor din funcţiile-cheie deţinute, ca parte a ofensivei PSD-ALDE asupra justiţiei române.

Văzându-şi îndeplinită pofta de un CCR ce are un frunte un ins a cărui principală însuşire constă în faptul că a fost preţ de ani de zile un prea-plecat valet al mai marilor PSD, primind pentru felurite-i servicii recompense grase, condiţionate de restituire înzecită, - chiar şi în mai sus menţionatul caz servul în cauză a respins intenţionat probe cu mare relevanţă - preşedintele Senatului, canalia absolută cu numele de Călin Anton Popescu-Tăriceanu, a şi cerut, afişând dezgustătoru-i rânjet, demisia şefei DNA. Alte guri, la fel de puturoase, au lansat atacuri dure la adresa d-lui Augustin Lazăr.

Nu trebuie, sub nici un chip, să ne lăsăm înşelaţi de jocul machiavelic al lui Liviu Dragnea care iar pozează în binevoitor şi democrat, mimând un doar de ochii lumii dezacord cu Tăriceanu.

În realitate, murdara coaliţie PSD-ALDE a pus planificat în funcţiune un puternic angrenaj politico-mediatic a cărui misiune, formulată în termeni extrem de categorici, cu termene şi responsabilităţi atent fixate, constă în grabnica aducere a instituţiilor Statului de drept la starea de paralizie şi de subordonare din vremea guvernării lui Adrian Năstase.

Primul care a răspuns prezent la apelul şleahtei de penali aflată astăzi în fruntea României a fost - nici nu se putea altfel - cancerul jurnalismului românesc, baba peltică, tejghetarul de presă cu pretinse aere de şoarece de bibliotecă Ion Cristoiu. A făcut-o mai întâi pe cristoiublog, apoi la indigo, în Evenimentul zilei. Fiţuică imundă, versatilă, cu atitudini dictate de cel ce dă mai mult, al cărui patron, Dan Andronic, are la rându-i mari probleme cu justiţia.

Exemplul lui Ion Cristoiu va fi, neîndoielnic, urmat cu maximă supunere de indivizi de aceeaşi nemernică factură. De Chirieac, de Mirel Curea, de Drăgotescu, de Savaliuc, de Nistorescu, de Badea, de Gâdea, de Pieleanu. Orduri. Unul şi unul. Adăpostiţi de instituţii ale manipulării, aşa cum sunt România tv, Antena 3, b1tv. Aşa cum este tocăniţa alterată, puturoasă, România 9, incalificabila emisiune cu miros de mahală, de praz, de secărică, de pe TVR 1, încredinţată, din înalt ordin de partid, de slugarnica Irina Radu decervelatului Ionuţ Cristache.

Aceste instrumente ale dezinformării neruşinate au primit, cu spinările şi capetele plecate, bătând soldăţeşte din călcâie, sarcina de a contracara, prin imense cantităţi de zoaie lansate de lefegii şi colaboratori cu guri băloase şi schimonosite, dezvăluirile cumplite referitoare la condiţiile în care adunătura de nemernici şi briganzi, clanul mafiot ce compune ceea ce se cheamă Guvernul României a adoptat, la adăpostul nopţii, o OUG ce o descalifică definitiv. Nemernici care nu mai înseamnă nimic nici ca oameni politici, nici ca cetăţeni. Şi care sub umbrela deciziei CCR de luni plănuiesc şi vor plănui nemernicii în serie. Căci decizia luată de Curtea aflată sub preşedinţia lui Valer/Valet Dorneanu le-a conferit guvernanţilor un soi de imunitate, fără nici un temei de legalitate.

Componenţii guvernului condus de marioneta Grindeanu Sorin au devenit, prin faptele comise în seara de 31 ianuarie 2017, un grup infracţional căruia ar trebui să i se pună grabnic şi în văzul lumii cătuşe.

Pentru românii care îşi doresc o existenţă demnă într-o Românie europeană e o insultă că sunt conduşi de o asemenea cohortă de penali. Acestei ofense fără seamăn se cuvine să i se răspundă hotărât şi fără ezitare.

Dragnea, Tăriceanu, Grindeanu trebuie obligaţi să demisioneze. Din fruntea Parlamentului şi a Guvernului.

Orice zi în plus în care ei şi companionii lor într-ale fărădelegii rămân în fruntea ţării e o jignire la adresa demnităţii naţionale. Şi un pas grav spre izolarea internaţională a României.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite