Reinventare personală cu Iulia Avram

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce m-a aşezat în faţa unei oglinzi mari, Iulia Avram m-a pus să mă confunt, să-mi pun întrebări şi să-mi răspund, să ies din zona de confort, să mă concentrez pe ce îmi place şi ce nu îmi place la mine. Am avut un dialog lung, în care eu m-am deschis aşa cum m-aş deschide în faţa unui psiholog, a unei mame şi a unui medic, pentru că Iulia Avram le incorporeaza pe toate trei, şi chiar mai mult decât atât.

 Despre Iulia Avram citisem, auzisem, văzusem reportaje şi fotografii ale clientelor ei, mulţumite toate şi relatând cu un gen de mirare despre experienţa prin care au trecut. Nici prin cap nu mi-a trecut că voi ajunge şi eu pe mâna ei, la centrul nou deschis din Bucureşti, într-o luni dimineaţă, un pic emoţionată, un pic speriată, un pic nerăbdătoare să văd în ce constă această sculptoplastica misterioasă.

Trebuie să spun pentru început că Sculptoplastica este o tehnică inventată şi brevetată de Iulia Avram, o adevarată artă de modelare şi întinerire a feţei fară bisturiu. Această invenţie a făcut-o pe Iulia Avram cunoscută în toată lumea, aceasta călătoreşte frecvent în SUA, Rusia şi Europa, unde are clienţi de vază, vedete, personalităţi, actori, cântăreţi, etc.
 
După ce m-a aşezat în faţa unei oglinzi mari, Iulia Avram m-a pus să mă confunt, să-mi pun întrebări şi să-mi răspund, să ies din zona de confort, să mă concentrez pe ce îmi place şi ce nu îmi place la mine. Am avut un dialog lung, în care eu m-am deschis aşa cum m-aş deschide în faţa unui psiholog, a unei mame şi a unui medic, pentru că Iulia Avram le încorporează pe toate trei, şi chiar mai mult decât atât.

Pe lângă felul cum m-a ajutat să mă deschid, din punct de vedere psihologic şi energetic, am ajuns, într-un final, şi la partea de sculptoplastica. Mi-a explicat cum emoţiile negative îmi influenţează ovalul feţei, trăsăturile, textura, luminozitatea pielii, şi apoi mi-a spus ce crede ea că ar trebui îmbunătăţit la mine.

Fără să stea pe gânduri, a trecut la „masajul" propriu-zis, prin care mi-a sculptat forma feţei. mi-a ridicat trăsăturile, mi-a accentuat pomeţii şi mi-a conturat forma bărbii. Şi toate astea într-o singură şedinţa! Drept dovadă, te uiţi şi analizezi poza pe care o face cu tine înainte şi după şedinţă.
 
Nu o să spun că nu doare, pentru că doare. Este vorba despre nişte mişcări de masaj şi drenare foarte punctate, fixe, iar durerea este una musculară. Dar partea bună este că durerea ţine exact câteva secunde, în momentul în care Iulia Avram da drumul pielii nu mai simţi nimic, ai şi uitat de ea. Şi asta v-o spune un om care este foarte puţin tolerant la durere, ca un copil mic.

La a doua şedinţă mi s-a întâmplat ceva de-a dreptul miraculos. După aproape 5 ani de când nu pot respira decât cu o nară din cauza unei deviaţii de sept nazal cu care m-am ales în adolescenţă, pe când făceam arte marţiale, eram pregătită să merg în primăvară, cu chiu cu vai, la chirurg să mă opereze. Nu vă mai spun că în fiecare iarnă deveneam dependentă de picături de nas şi alte prostii pentru că altfel nu puteam să respir, să dorm, aveam migrene, etc. După 10 minute cu Iulia Avram şi o scurtă explicaţie despre ce urmează să-mi facă, nu o să mă credeţi dar... am început să respir. DIN NOU, ca un nou-născut! Toată acea după-amiază eram atât de entuziasmata de faptul că pot să respir din nou, încât râdeam de una singură pe stradă, ca o nebună.
 
Pe lângă efectele asupra fizicului meu, Iulia Avram şi-a pus amprenta ei şi pe psihicul meu- drept dovadă că am devenit un om eliberat de energiile negative pe care le acumulasem, m-am simţit mai uşoară, mai pozitivă, mai plină de energie şi poftă de viaţă. Şi desigur, cu mai multă încredere în forţele mele, datorită tuturor acestor lucruri bune pe care le-a adus în viaţa mea această femeie şi „arta” ei unică.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite