Încep înscrierile pentru Programul Loteria Vizelor SUA DV-2025

0
0
Publicat:

Puteți participa la Programul Loteria Vizelor SUA DV-2025 începând cu miercuri, 4 octombrie 2023, de la ora 21:00, ora României. Perioada de înscrieri se închide pe 7 noiembrie 2023.

image

Pentru această ediție a loteriei vizelor (Diversity Visa Program DV-2025), au fost alocate aproximativ 55.000 de vize de imigrant (cunoscute și sub denumirea de green card-uri). România se află și anul acesta printre țările eligibile.

Doriți să vă înregistrați pentru Loteria Vizelor DV-2025?

Vă oferim 6 sfaturi pentru o înregistrare reușită:

Tip #1:  Înregistrați-vă doar pe site-ul oficial: https://dvprogram.state.gov/

Tip #2:  Informați-vă doar din surse oficiale cu terminația „.gov” – acestea sunt singurele surse de încredere pentru informații despre DV-2025. Link pentru instrucțiuni: https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/dv-2025-instructions-translations/DV-2025-Instructions.pdf

Tip #3: Utilizați o fotografie făcută în ultimele 6 luni, care îndeplinește cerințele oficiale: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos.html

Tip #4: Trimiteți o singură înregistrare. Aplicanții găsiți cu mai multe înregistrări vor fi descalificați.

Tip #5: Includeți soțul/soția și toți copiii necăsătoriți sub 21 de ani, chiar dacă nu vor emigra împreună cu dumneavoastră. O înregistrare incompletă va duce la descalificare chiar și după ce ați fost selectat.

Tip #6: Salvați numărul de confirmare primit după înregistrare. Cu acesta veți putea verifica dacă ați fost selectat la: DV Entrant Status Check.

De reținut! Participarea este complet gratuită – nu se percepe nicio taxă de participare. Selecția este realizată complet aleatoriu din înregistrările eligibile. Orice persoană care pretinde că vă poate crește șansele de a fi selectat este necinstită.

Începând cu data de 4 mai 2024, veți avea posibilitatea să verificați dacă ați câștigat loteria introducând numărul unic de confirmare pe care l-ați primit în momentul înscrierii.

Mult succes tuturor participanților!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite