De ce îmi place Diana Petcu de la trupa Double X? Drumul de la clasic la pop

0
0
Cristian Sutaru şi Diana Astrid Petcu, membri ai formaţiei Double X
Cristian Sutaru şi Diana Astrid Petcu, membri ai formaţiei Double X

Nu m-am uitat până acum la emisiunea X Factor. O fac acum de dragul unei adolescente foarte talentate, pe care o ştiu din lumea muzicii clasice: Diana Astrid Petcu, membră a trupei Double X.

S-a născut şi trupa care să îl impresioneze pe Cheloo! Trupa Double X.


Învăţăceii l-au dat pe spate pe juratul Cheloo. Cei de la Double X au demonstrat că nu sunt numai norocoşii concursului (Cristi fiind salvat la audiţii de prezenţa Dianei), ci şi că au şi foarte mult talent. Juraţii au avut numai cuvinte de laudă pentru cei doi, iar Cheloo a admis că finalistul „are un accent mai bun decât o să aibă el vreodată în limba engleză” - fără să mai punem la socoteală faptul că şi-a făcut singur versurile.
 

Are un accent mai bun decât o să am eu vreodată în limba engleză”.


Petcu  Diana Astrid din Bucureşti,  născută pe 10 septembrie 1995 în  Piatra Neamt, participă la concursul X Factor România, ediţia din anul acesta,  la categoria grupuri, avându-l ca mentor pe Cheloo.

Diana face parte acum din trupa Double X, alături de Cristian Sutaru.

image

Chiar din gimnaziu, Diana şi-a manifestat talentul muzical, motiv pentru care a fost înscrisă la Colegiul Naţional de Arte "Dinu Lipatti" din Bucureşti.

A făcut parte din promoţia anului 2010. A studiat flaut şi pian, iar din clasa a IX -a canto clasic, la clasa profesoarei Georgeta Ionescu, unde a obţinut pe parcursul celor trei ani de studiu numeroase premii naţionale şi internaţionale: Premiul special al juriului Felicia Filip la concursul Crai Nou din Braşov şi Premiul I la Olimpiada Naţională de la Alba Iulia  unde au fost prezenţi peste 350 de elevi ( la clasa ei, Diana a obţinut premiul I cu nota 10).

Numeroasele participări la concertele de gen i-au oferit Dianei Petcu posibilitatea de a studia peste 70 de piese de operă, arii, lieduri. A avut o evoluţie spectaculoasă în lumea muzicii clasice constatată de mentorii şi de specialiştii genului.

Anul 2013 a constituit o provocare pentru Diana în urma unui eveniment neaşteptat.

Cristian Sutaru participant la concursul X Factor Romania a fost respins cu trei de "nu", jurata concursului Delia Munteanu l-a trimis acasă şi conform regulamentului i-a propus sa se înscrie a doua zi alături de o fată - “fergie”.

Cristi şi Diana s-au cunoscut la un concurs de karaoche în urma cu un an. Cristi a chemat-o pe Diana a doua zi să concureze la preselecţiile concursului X Factor. A fost o provocare foarte mare.

Părinţii Dianei, Carmen şi Florin Petcu, şi-au dat acordul în glumă, oarecum surprinşi de noua opţiune muzicală a fiicei lor. 

În patru ore, Cătălin şi Diana au pregătit piesa Evanescence - Bring Me To Life  şi ceea ce înainte cu o zi a însemnat 3 de "nu" s-a transformat  în 24 de ore în 3 de "da".

Este povestea trupei DOUBLE X, care abordează stiluri de rap şi rock.

Mai multe - Opinii

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite