Bem o bere?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bună! Mi-ai transmis că eşti un român de treabă, cu profunde apucături europene, că vorbeşti şi scrii perfect (în) engleza americană, că lucrezi la o multinaţională, care te plăteşte fix cât să trăieşti decent, să-ţi achiţi ratele la casă, să-ţi fi cumpărat deja o maşină mişto şi să-ţi petreci toate concediile în străinătate.


Mai mult, îţi place literatura şi să fii un tip care se implică. Ai aflat că eu scriu poezie şi ai dori să ne cunoaştem. Ok, oricând, oriunde, cu mare drag! Numai că, înainte de asta, te rog să-mi răspunzi la următoarele întrebări. Decizia mea se află la urmă. 

1. Ai lipsit mai mult de o dată de la exercitarea dreptului la vot, fără să existe un motiv independent de voinţa ta?

2. A existat un singur moment în care ai oprit maşina, doar câteva minute, în faţa clădirii unde ai intrat sau ca să aştepţi pe cineva, chiar dacă astfel ai încurcat puţin circulaţia?

3. Ţi-ai cumpărat cel puţin o carte al cărei titlu conţinea sintagmele: "Cum să…", "10 metode/paşi…", "...pe înţelesul tuturor"?

4. Trece o lună fără să citeşti o carte?

5. Ai folosit vreodată argumentele: "S-a spus la televizor…/ S-a scris în presă…"?

6. Esti susţinător/simpatizant al vreunui politician sau al vreunei grupări politice?

7. Ai ieşit măcar o singură dată în papuci de casă/de plajă până la magazinul din colţ pentru o pâine sau un pachet de ţigări?

8. Ai avut cunoştinţă de organizarea vreunui protest care avea ca temă protejarea culturii/patrimonului şi nu te-ai dus, deşi ai mai participat în trecut la alte proteste cu alte teme?

9. Ai contractat cel puţin un împrumut (bancar/cunoştinte/rude) pentru satisfacerea vreunei plăceri (vacanţe/haine/electrocasnice moderne etc)? (nu se iau în calcul perioadele de liceu sau studenţie)

10. Te duci la IKEA sau la vreun mall, în weekend, când nu ai ce să faci?

11. Cele mai multe cărţi citite de tine aparţin genului beletristic?

12. Postezi pe Facebook mai mult de o dată pe lună o poză cu flori/animăluţe/vedete/chestii ciudate, haioase sau citate?

13. Ai participat la vreun protest legat de teme ecologice sau de susţinerea drepturilor animalelor, fără să participi la unul care privea salarizarea profesorilor/medicilor?

14. Ai petrecut cel puţin o dată la un grătar în vreo pădure din jurul localitătii, unde nu era amenajată o zona dedicată acestei îndeletniciri?

15. Consideri că Paul Coelho este un scriitor de valoare?

16. Consideri că statul este principalul vinovat pentru modul în care, sub toate aspectele, a evoluat societatea românească?

17.  Ai peste 300 de prieteni pe Facebook şi îi cunoşti personal pe mai puţin de jumătate dintre ei?

18. Este Adrian Păunescu un poet comunist?

19. Ai dat like la vreo postare/comentariu etc prilejuit de moartea unei personalităţi?

20. Ţi-ai cumpărat o bicicletă scumpă, cu care participi la competiţii şi militezi pentru drepturile bicicliştilor de pe mapamond?

Dacă ai răspuns cu DA,

între 1-3 ori = aş fi bucuros  să te cunosc, să bem o bere şi să povestim despre noi şi despre ţara noastră

între 3-5 ori = s-ar putea să ne înţelegem

între 5-10 ori = o să fiu mai reţinut, dacă vom sta vreodată la aceeaşi masă

între 10-15 ori = nu mă interesează persoana ta

între 15-20 ori = regret că trăieşti în ţara mea

de 20 de ori = îţi recomand să-ţi cumperi o sarbacana, să ceri azil unui trib african, să te îndopi cu carne macră de antilopă şi să aştepţi! Îţi promit că, dacă am timp, o să vin să te studiez!
 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite