Târgu-Jiu: Tânără spulberată de o maşină în apropierea trecerii de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat la spital

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în urmă cu o oră, în judeţul Gorj, pe strada Tineretului din Rovinari. O tânără a vrut să traverseze strada prin loc nepermis şi nu s-a asigurat, fiind acroşată de un autoturism Cielo, la o distanţă de un metru de trecerea de pietoni.

Martorii spun că tânăra accidentată s-a strecurat printre maşinile parcate în apropierea trecerii de pietoni şi a încercat să traverseze strada, însă după primul pas a fost lovită din plin de un autoturism condus de un rovinărean, în vârstă de 23 de ani.

Eram pe balcon. Am văzut aututorismul şi apoi am auzit o bubuitură puternică. Într-o fracţiune de secundă am văzut-o şi pe fată rostogolindu-se pe carosabil. Apoi a fost urcată într-o maşină. Şoferul era în stare de şoc“, a declarat Marius Stan, locatarul unui bloc din zonă. Fata a fost urcată imediat în maşina unui alt şofer aflat în trafic, fiind transportată de urgenţă la Spitalul din Târgu-Jiu. Medicii luptă acum să o ţină în viaţă. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului, pentru a stabili în ce circumstanţe s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.