Iaşi: Aglomeraţie la Spitalul „Sf. Ioan“. Pacienţii sunt internaţi la Registratură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele două zile, peste 100 de pacienţi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe de la „Sf. Ioan“. În unele secţii, nu mai este niciun loc liber, iar oamenii aşteaptă la Registratură.

Secţiile ortopedie-traumatologie, Terapie Intensivă şi UPU sunt pline de pacienţi, iar spitalul este în situaţia de a nu mai putea primi nicio persoană.

„Două paturi sunt blcoate în acest moment de un intoxicat etnobotanic şi o pacientă cu infarct. Singurul spital de toxicologie-traumă-arsuri din Moldova este pus în situaţia de a nu mai primi niciun pacient“, a spus medicul Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU.

Citeşte şi:

Iaşi: Pacienţi trataţi în ploaie la Spitalul de Urgenţe

Iaşi: Copilărie înlocuită cu etnobotanice şi alcool

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar