Hunedoara: Cinci tineri au vandalizat un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Cinci tineri au vandalizat un apartament

În urma unui conflict, o tânără din municipiul Petroşani s-a ales cu uşa apartamentului distrusă, în timp ce maşina unui amic de-al său a rămas fără cauciucuri.

Incidentul a avut loc aseară, pe strada Venus din localitate. Ionela L., de 25 de ani, a anunţat Poliţia că mai mulţi necunoscuţi i-au lovit şi distrus uşa apartamentului. ,,Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că, în urmă cu trei zile, concubinul femeii, Emil B., de 27 de ani, a avut un conflict cu Daniel C, de 23 de ani, fără ocupaţie, cu antecedente penale. Pe fondul acestei neînţelegeri, Daniel C. s-a deplasat ulterior, împreună cu alte patru persoane, la apartamentul Ionelei L. Au lovit uşa locuinţei cu un obiect contondent, iar la plecare au tăiat pneurile autoturismului fratelui lui Emil B.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Cercetările continuă în vederea identificării celorlalte patru persoane care au participat la infracţiune şi luarea măsurilor legale.