Operetă şi spectacol de divertisment la “Nae Leonard”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din spectacolul „Pierduți în dragoste”

Gazdele de la "Muzical" la-au invitat în această dimineaţă şi pe Bogdan Gogoncea, vilonistul care a cucerit lumea cu recitalurile sale la vioară. Conertul acestuia va începe la ora 11.00.

În această dimineaţă, de la ora 11.00, în foaierul Teatrului Muzical "Nae Leonard" va avea loc spectacolul "Sunetul viorii". Protagonist va fi nimeni altul decât Bogdan Gogoncea, gălăţeanul care a uimit lumea cu recitalurile lui la vioară. Din program nu vor lipsi "Sonata I în sol minor", de J. S. Bach şi Sonata Op. 27, No. 2 "Jacques Thibaud", de E. Ysaye. Preţul unui bilet este de 10,8 lei (redus pentru pensionari, elevi şi studenţi la 5,3 lei).

Tot sâmbătă, dar de la ora 17.00, artiştii muzicalului gălăţean au pregătit spectacolul muzical-coregrafic "Pierduţi în dragoste", după textul Isabelei OanceaVor urca pe scenă ansamblul de balet şi orchestra de revistă. Preţ întreg al biletului este de 21,6 lei (redus 10,8 lei).

În ultima zi a săptămânii, de la ora 17.00, este programată opereta în două acte "Bal la Savoy", de Paul Abraham. Regia artistică poartă semnătura Anei Condrea, iar dirijorul spectacolului va fi Sorin Oancea.