Focşani: Tatăl arbitrului focşănean Ionică Serea a decedat seara trecută într-un accident de maşină la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionică Serea

Tatăl arbitrului focşănean Ionică Serea a decedat seara trecută la Braşov după ce o maşină a dat peste el. Acesta se întorcea împreună cu familia şi mai mute rude de la o nuntă din Timişoara şi s-au oprit la Braşov, în localitatea Hărman când au avut senzaţia că au greşit drumul.

Tatăl lui Ionică Serea a traversat drumul pentru a întreba trecătorii despre drumul spre Tg. Secuiesc când un şofer a dat cu maşina peste el.

Ghiniooanele se ţin lanţ de familia Serea. Arbitrul focşănean, Ionică Serea a ieşit din arestul Penitenciarului Colibaş din Piteşti în urmă cu o lună şi jumătate unde a stat cinci luni. Ionică Serea este acuzat de luare de mită în dosarul partidei FC Argeş - Steaua (2-2) din 2009.

Potrivit rechizitoriului procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie, Serea ar fi luat mită 21.000 de dolari pentru a avantaja formaţia piteşteană. Afirmaţiile nu au fost însă probate, asistenţii Zoltan Szekely şi Ionel Popa depunând mărturie în favoarea lui Serea.

Ionică Serea s-a întors la serviciu la Penitenciarul cu Regim de Maximă Sigiranţă Focşani unde lucrează ca gardian însă procesul contiuă urmând să aibă un nou termen în această lună.