Un fotomodel al lui Cătălin Botezatu, jefuit de o femeie care i-a intrat în locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana Mânza, fotomodel care colaborează cu Cătălin Botezatu, a fost jefuită de o femeie care i-a furat cheile locuinţei într-un mall din Capitală şi apoi a pătruns în casă, de unde a luat bunuri şi bani în valoare totală de 30.000 de lei, au declarat surse din Poliţie.

Potrivit anchetatorilor, în 9 septembrie, femeia a urmărit-o pe Iuliana Mânza (24 de ani) după ce aceasta a plecat din locuinţa aflată pe Calea Victoriei. Când manechinul a ajuns într-un mall, femeia a profitat de un moment de neatenţie a victimei şi i-a furat din geantă cheile locuinţei, apoi s-a dus la adresa fotomodelului, a intrat în casă şi a furat două laptop-uri, un DVD, un aparat foto, două genţi, două perechi de ochelari, mai multe parfumuri şi 1.000 de lei, precizează Poliţia Capitalei.

Ulterior, spun anchetatorii, hoaţa s-a întors la mall şi i-a băgat Iulianei Mânza cheile în geantă, transmite Mediafax.

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - Secţia 1 Poliţie au efectuat, miercuri, o percheziţie la domiciliul femeii (T. I., 31 de ani), unde au găsit o pereche de ochelari de soare, un ulei de corp şi două parfumuri, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 10%, potrivit Poliţiei Capitalei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Secţiei 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu T. I. în stare de reţinere.