Alba Iulia: Bărbat din Prahova arestat preventiv pentru înşelăciune cu motorină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Câmpina, judeţul Prahova, a fost arestat preventiv duminică de Judecătoria Câmpeni pentru înşelăciune cu motorină.

Marian Mihai Gheorgiu l-au prins în flagrant în timp ce a primit o sumă de bani de la un cetăţean din Abrud. „Suspectul i-a promis lui V.J., de 54 de ani, din Abrud, cantitatea de 220 de litri motorină, la o staţie de carburant din Abrud, susţinând că transportă material lemnos şi are un surplus de motorină sub formă de bonuri valorice. După primirea sumei de bani bărbatul a încercat să fugă de lângă păgubit însă a fost urmărit şi prins de către poliţişti, asupra lui fiind găsită suma de 650 lei, contravaloarea combustibilului achitată de către victimă“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că bărbatul, în aceeaşi zi şi prin acelaşi mod de operare, în timp ce se afla pe raza comunei Ciuruleasa, l-a înşelat pe un bărbat de 34 de ani, din comuna Roşia Montană, căruia i-a promis cantitatea de 330 litri motorină, contra sumei de  1.000 lei.

Marian Mihai Gheorgiu mai este cercetat în alte două dosare penale înregistrate la Poliţia oraşului Abrud tot pentru înşelăciune.