Oviedo : Un român îşi obliga iubita să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Naţională din Oviedo a arestat trei români care au adus o tânără din România şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale, contra cost.

În urmă cu două săptămâni, o româncă s-a prezentat la Comisariatul de Poliţie din Oviedo şi a declarat că iubitul său, împreună cu o doi prieteni, a obligat-o să se prostitueze.

Femeia a spus oamenilor legii că a fost adusă din România la începutul anului 2009 şi i se promisese că va lucra ca ospătar, într-un restaurant din oraş. Imediat cum a ajuns în Spania, ea a fost închisă într-un apartament, iar noaptea era dusă în două cluburi de noapte din Oviedo şi Gijon şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi.

Tânăra a mai precizat că iubitul său îi lua toţi banii primiţi de la clienţi. Românca a reuşit să fugă din apartamentul în care era sechestrată şi a cerut ajutor oamenilor legii. 

După doua săptămâni de investigaţii, iubitul ei şi cei doi prieteni au fost arestaţi. Aceştia sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de privare de libertate şi proxenetism.