Cipru: Un român a murit într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia din Cipru a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului

Un român în vârstă de 26 de ani a murit iar alte patru persoane au fost rănite uşor într-un accident rutier petrecut vineri după-amiază pe autostrada care leagă oraşele cipriote Paphos şi Limassol, relatează Cyprus Mail.

Potrivit poliţiştilor, Ştefan Bartaz era unul dintre cei cinci muncitori - doi români şi trei georgieni - care călătoreau cu o autoutilitară către Paphos. Maşina în care aceştia se aflau s-a izbit violent de un alt vehicul care la acel moment era încărcat pe o platformă de transport. Accidentul s-a petrecut în apropierea localităţii Ayia Marinouda.

În urma impactului, autoutilitara în care se aflau românii s-a răsturnat şi a alunecat câteva zeci de metri până când s-a oprit. Angajaţii serviciului de intervenţie au reuşit să-i scoată pe cei cinci dintre fiarele maşinii, însă Bartaz era mort.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Zinonas Psathitis, a declarat că românul ucis ocupa un loc din spate al maşinii şi că nu părea să fi purtat centura de siguranţă în momentul impactului.