VIDEO Mărturisire incredibilă a unui jucător din naţionala Elveţiei: "N-am vrut să dau gol Albaniei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Granit Xhaka

În grupa E de calificare la Campionatul Mondial, Elveţia a înins Albania cu 2-0, într-un meci cu totul special pentru Granit Xhaka.

Mijlocaşul pe care Borussia Monchengladbach l-a transferat în această vară de la Basel este om de bază în naţionala Elveţiei. Xhaka însă s-a născut în Kosovo într-o familie sută la sută albaneză, îndepărtată din Iugoslavia în timpul războiului civil.

Aşa că meciul Elveţia - Albania a fost unul cu totul special pentru Granit Xhaka. Acesta a făcut o mărturisire absolut şocantă după meci. El a recunoscut că nu a ştiut cum să joace şi că a ratat intenţionat o ocazie, pentru a nu înscrie în poarta Albaniei! El a fost fluierat de fanii albanezi, cărora le-a răspuns pe facebook: "Pentru unii poate sunt trădător, dar eu mă simt albanez sută la sută. Am fost extrem de emoţionat în timpul meciului, n-am ştiut cum să joc şi am avut un moment în care n-am putut să marchez în poarta Albaniei!"

Scorul era 2-0 pentru Eleveţia, iar Xhaka nu a vrut să mărească avantajul. Urmăreşte mai jos ratarea intenţionată a lui Xhaka:

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”