Ţopescu: "Vrem să propunem Primăriei Bucureşti să facă o alee a campionilor la noul stadion naţional"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ţopescu (Foto Marian Iliescu)

Comentatorul sportiv Cristian Ţopescu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că va propune Primăriei Capitalei ca la noul stadion naţional să se inaugureze o alee a campionilor, unde foştii mari sportivi să-şi imprime palmele în ciment.

"Vrem să propunem Primăriei Bucureşti ca la intrarea în noul stadion naţional, care va fi inaugurat în luna august, pe o alee să facem Aleea Campionilor şi să-i rugăm pe marii noştri campioni olimpici, mondiali sau europeni să-şi imprime palmele în ciment. Pentru a rămâne pentru generaţiile viitoare", a spus Ţopescu.

Senatorul PNL a anunţat că va lansa, vineri, la sediul Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport un program "Junior Sport", care are drept scop "atragerea copiilor către sport şi convingerea părinţilor să-şi îndrepte copiii către sport".

Cristian Ţopescu s-a numărat printre personalităţile prezente, joi, la conferinţa de presă organizată de Fundaţia Special Olympics România cu ocazia prezentării sportivilor ce vor participa la Jocurile Mondiale de vară Special Olympics.