Liga Campionilor, obsesia lui Mircea Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi în acest sezon a părăsit prematur cupele europene, Mircea Lucescu continuă să viseze la cucerirea Ligii Campionilor, obiectiv pe care vrea să-l atingă cu Şahtior Doneţk în următorii ani.

„De ce să nu cred în aşa ceva? La Şahtior s-au făcut investiţii majore. În 2009 am luat Cupa UEFA, iar finala Ligii este următorul pas", a spus „Il Luce" în presa din Turcia.

Celălalt ţel al nostru este să lansăm jucători tineri. Îmi place la nebunie asta. Există două tipuri de a face o formaţie competitivă. Una este să se procedeze ca Anji Mahacikala, prin cumpărarea de jucători experimentaţi. Alta e să se contruiască o echipă din puşti, care să se dezvolte pas cu pas. Am ales mereu a doua cale. Iubesc să lucrez cu tinerii, să le combin talentele într-un scop comun", a mai spus Lucescu.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine