Ianis Hagi, scos primul de pe teren de către Steven Gerrard. Ce notă i-au dat scoţienii şi cum s-a terminat Rangers - Kilmarnock

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi (22 de ani) a fost titular în partida dintre Rangers cu Kilmarnock, care s-a terminat cu scorul de 1-0, după un voleu din afara careului reuşit de Ryan Jack, în minutul 37. În urma victoriei, formaţia din Glasgow se apropie şi mai mult de titlul de campioană în Scoţia.

Fanii lui Rangers au comentat faptul că Hagi Jr. a fost prima schimbare a lui Steven Gerrard. ”M-am săturat ca Ianis să fie prima modificare, în locul lui Kent, care joacă modest de luni bune”, a scris un fan, pe Twitter. ”Nu, nu din nou”, a comentat un alt suporter. 

”A fost aproape să înscrie din lovitură liberă după jumătate de oră. Nu a fost cel mai bun meci al său, dar a fost persistent şi a avut un rol în jocul de construcţie al lui Rangers”, a scris The Scotsman despre Ianis. Publicaţia i-a acordat nota 7 lui Hagi jr., în media echipei. Cea mai mare notă a primit-o Steven Davies (9), în timp ce Ryan Jack, autorul golului victoriei, a luat 8. 

Glasgow Live l-a notat tot cu 7: ”E foarte bun din punct de vedere tehnic. În unele situaţii nu i-a ieşit totul cum a vrut, dar a muncit din greu pentru echipă”.

Cel mai mic calificativ a fost acordat de The Scottish Sun - 6, în condiţiile în care Ryan Jack - marcatorul partidei a luat 9, iar Steven Davies a fost notat cu 8.