Fotbalistii lui Titi Dumitriu au mancat papanasi si au baut Don Perignon
0Dupa victoria din Ghencea, toata echipa Steaua, in frunte cu Gigi Becali, a poposit la Casa Rustic din cartierul Drumul Taberei, pentru a sarbatori triumful cum se cuvine. Ei au comandat mancaruri pe
Dupa victoria din Ghencea, toata echipa Steaua, in frunte cu Gigi Becali, a poposit la Casa Rustic din cartierul Drumul Taberei, pentru a sarbatori triumful cum se cuvine. Ei au comandat mancaruri pe cinste stropite cu bauturi fine. Patronul Stelei, bucuros nevoie mare, a spus zambind ca el nu se formalizeaza si ca a venit la restaurant sa se simta bine. Apoi a cerut ospatarilor cotlet de berbecut, pe care l-a udat din belsug cu bauturi rafinate. "Domnul Gigi Becali a fost in forma toata noaptea, ne-a spus patronul restaurantului, Iulian Tarsitiu. A mancat bine si s-a distrat pe masura. S-au mai adus la masa rata pe varza si pastrama. Apoi, domnul Becali a comandat Don Perignon, Moet, Chivas Regal. Petrecerea a fost foarte reusita!" Jucatorii echipei Steaua au mancat cu pofta din platourile cu specialitati banatene: file de porc afumat, rulou de sunca si salata de cruditati, rosii umplute cu pasta de branza si vinete, cascaval, telemea de oaie, chiftelute, piept de pui afumat, sorici, jumari romanesti, ceapa verde, fasole batuta, masline, pastrama de porc la tigaie, frigarui de pui, kaizer la gratar, ciuperci si multe alte bunatati. La desert, campionii s-au delectat cu torturi aduse special de Gigi Becali de la varul lui, cu traditionalii papanasi si placinta facuta in casa. Jucatorii stelisti au plecat pe la 2 noaptea spre casele lor, dar patronul Stelei a mai ramas pana la 4 dimineata.