FOTBAL: Săpunaru, integralist în victoria formaţiei sale FC Porto (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul rapidist a revenit în primul "11" al lui FC Porto după o pauză de aproape trei luni. Săpunaru a evoluat în toate cele 90 de minute ale victoriei obţinute de "dragoni" în deplasarea de la Pacos Ferreira, scor 2-0. Partida a contat pentru etapa a 19-a din campionatul portughez.

Cristi Săpunaru a primit un cartonaş galben în minutul 47 al jocului.

"Dragonii" au deschis scorul în minutul 15, prin brazilianul Hulk, mărindu-şi apoi avantajul după pauză, în urma unei lovituri de la 11 m, transformată de Bruno Alves (65).

Ultimul meci în care fundaşul român a evoluat pentru portughezi a fost întâlnirea de pe 1 decembrie, de acasă, cu Academica Coimbra (2-1), cînd a jucat 60 de minute. Între timp, Săpunaru a avut de tras la recuperarea genunchiului stâng.

În urma acestui succes, FC Porto, campioana Portugaliei în ultimii trei ani, şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, cu 41 de puncte, având acum un avans de 4 puncte faţă de principala sa rivală în lupta pentru titlu, Benfica Lisabona. "Vulturii" vor disputa, în această seară, derby-ul etapei în compania formaţiei Sporting Lisabona, ocupanta locului trei.