Federaţia turcă anchetează blaturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unor articole din presă, federaţia turcă a decis să ancheteze cazurile de mituire prezentate în ziarele de pe malurile Bosforului. Articolele susţineau că oficialii grupării

În urma unor articole din presă, federaţia turcă a decis să ancheteze cazurile de mituire prezentate în ziarele de pe malurile Bosforului.
Articolele susţineau că oficialii grupării Denizlispor, pentru a evita retrogradarea echipei, au oferit bani unor jucători cehi de la Malatyaspor (Homolo, Senkerik şi Masek) pentru a nu-şi apăra corect şansele într-o partidă cu Gaziantepspor. Conform jurnalelor turce, reprezentanţii lui Denizlispor au oferit 300.000 de euro către trei jucători de la Malatyaspor, echipa respectivă retrogradând anul trecut după ce a fost învinsă de Gaziantepspor în ultima etapă cu 1-0.
Dacă va fi găsit vinovat, preşedintele acuzaţilor, Ali Ipek, va fi suspendat pe o perioadă de cel puţin un an, iar clubul pe care îl conduce va fi retrogradat. Bossul de la Denizlispor a mai fost suspendat o lună de federaţia turcă, pentru că la finalul sezonului trecut spusese că ştie de aranjarea unor meciuri, la audienţe el însă nedând niciun detaliu.