Doar o părere... : O stella mia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar o părere... : O stella mia!

Bergodi este primul antrenor care îl domină pe Gigi Becali. El impresionează prin nume, prin fotbalul care l-a propulsat, prin ţinuta de bărbat stilat şi serios.

A descins în Ghencea ca un misionar într-un trib sălbăticit, impunându-se nu cu sabia, ci cu exemplul personal. Roş-albaştrii nu mai cântă manele. Sunt adorate canţonetele.

Steaua a debutat fericit în noul sezon, răpunând, deocamdată, echipe subţiri. O Ujpest mediocră, nişte scoţieni anonimi şi o nou-promovată de la poalele Ceahlăului. A marcat nouă goluri, primind doar unul. Greul abia acum începe. Gigi e liniştit, el îşi vede de afaceri mănoase, de o politică hazlie şi de îngenuncheri smerite. Restul apasă cârca lui don Cristiano.

Ca să fim sinceri, la startul întrecerilor, nu Steaua, o formaţie încă neosificată, a impresionat cel mai tare, ci Dinamo, care a zdrobit imaginea penibilă din meciurile de verificare. La Craiova a ungherit gazdele, impunându-se printr-un joc articulat şi tenace, domolit doar de junele portar Silviu Lung.

Al cărui tată, tot un goalkeeper merituos, descins din Maramureş, s-a înşurubat în Oltenia pentru a se înhăita cu Sucă sub cupola iubirii alb-albastre. Acum el îşi răsuceşte mustaţa pe banca tehnică a Pandurilor.

Nou-promovatele? O decepţie. Poate cu excepţia Ceahlăului, dichisită de Florin Marin. Până în faţa careului advers, nemţenii evoluează matur, combinând dezinvoltura cu fermitatea. Aventurile lui Pinalty continuă!