Andrea Mandorlini: "CFR Cluj nu este Juventus de Romania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, miercuri, că este fericit pentru că a debutat cu o victorie pe banca formaţiei din Gruia şi consideră că elevii săi au reuşit să pună în practică indicaţiile oferite de la venirea sa la echipă.

"Echipa a arătat caracter, dăruire şi a asimilat ceea ce am cerut eu de când am preluat-o. Pe aceste calităţi şi pe acest fond pot construi ceva frumos la Cluj. Jocul s-a schimbat clar după eliminarea lui Traore, a fost o presiune totală a gazdelor, dar echipa mea a reacţionat foarte bine, jucătorii ajutându-se între ei", a spus Mandorlini.

Italianul consideră că eliminarea lui Traore a fost injustă şi susţine că CFR nu se poate compara cu Juventus în ceea ce priveşte ajutorul din partea arbitrilor: "Mi s-a spus că arbitrul a acordat cartonaş roşu după ce a văzut sânge la jucătorul craiovean, dar nu cred că duelul a fost de eliminare. CFR nu este Juventus de România prin prisma faptului că este ajutată frecvent de arbitri, poate datorită valorii se poate compara".