130.000 de fani au sărbătorit titlul lui Bayern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii şi oficialii echipei Bayern Munchen au sărbătorit câştigarea celui de-al 22-lea titlu naţional din istorie, aseară, alături de 130.000 de suporteri reuniţi în centrul oraşului Munchen.

Echipa antrenată de Louis van Gaal a defilat mai întâi pe străzile din Munchen, deplasându-se de la baza de pregătire până în centrul oraşului în vehicule decapotabile. Aproximativ 100.000 de persoane au asistat la paradă, iar 25.000 de fani s-au strâns în faţa primăriei, potrivit estimărilor poliţiei.

Aproape de o triplă istorică
Bayern Munchen a câştigat pentru a 22-a oară în istorie campionatul Germaniei, în urma rezultatelor înregistrate, sâmbătă, în partidele din ultima etapă din Bundesliga. Formaţia din Munchen a încheiat sezonul cu un total de 70 de puncte, cu cinci mai multe decât Schalke, a doua clasată. Echipa antrenată din luna iulie 2009 de către Louis van Gaal ar putea realiza în acest sezon o triplă istorică: Campionatul/Cupa Germaniei/Liga Campionilor. Formaţia bavareză va întâlni, la 15 mai, pe Werder Bremen, în finala Cupei Germaniei, şi la 22 mai pe Internazionale Milano, în ultimul act al Ligii Campionilor.